Bemutatkozik (AZAGA)

Egyedülálló textilcsodák gyerekeknek „ezzel a mottóval alakult cégünk, hitvallásunk, hogy a gyerekek életét  vidámabbá, az édesanyák életét könnyebbé tegyük termékeinkkel.

Szalay Gabriella vagyok, az AZAGA megálmodója.

Gyermekem születése után számos alkalommal szembesültem azzal,  hogy nehézségekbe ütközöm egy-egy egyedi, időtálló , praktikus és kényelmes  lábbeli felkutatása során a különösen fontos első lépésekhez. Nem találtam olyan babacipőt, ami valamennyi fontos kritériumnak megfelelt volna: mezítlábas érzést ad, mégis tartja a lábat, könnyen feladható, elnyeli az apró talpak izzadságát, száraz marad benne a láb, magas  és széles lábfejre is megfelel, strapabíró, kültéren-beltéren egyaránt bírja a strapát , puha, bababarát anyaga van, pillekönnyű és még szellőzik is.

Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy az általunk kipróbált és kedvelt termékeket karnyújtásnyira elérhetővé tegyem a magyar közönség számára.
Így született meg az AZAGA ötlete. Az AZAGA olyan kompromisszummentes első lépés babacipőt kínál, ami cipzáros talpával a babacipők egy teljesen új dimenziója.
A talpon lévő cipzár egyrészt a felvételt könnyíti meg és teszi játékosan egyszerűvé, másrészt a mezítlábasság kényelmét hozza el a gyerekeknek úgy, hogy közben a lábukat is stabilan tartja. Bababarát, strapabíró anyaga kiválóan szellőzik és kültéren is védi aktív fizikai igénybevétel mellett is az apró lábakat.

Termékpalettánk valamennyi elemében közös a prémium minőség, az egyediség és az időtállóság.

A termékpaletta  kialakításánál az esztétikum mellett a  kényelem és a praktikum játsza a főszerepet. A nálunk elérhető termékek bababarát anyagokból készülnek.
Termékpalettánkat folyamatosan szélesítjük, termékeink között elérhető az AZAGA zoknibox, amely prémium minőségű, varrás nélküli zoknikat tartalmaz, melyek méretükből, rugalmassgukból gyakori mosások mellett sem veszítenek. Különlegességük a talprészen kialakított masszírozó, vérkeringést fokozó minta, amely a talpizmokat aktivizálja.

Anyaként tisztában vagyok azzal, hogy kevés idő jut a vásárlásra, ezért weboldalunk a szűrők beépítésével könnyen és gyorsan elvezeti a vásárlókat  a kívánt termékhez. Az ország számos cipőboltjával működünk együtt, hogy testközelből, az üzletekben is lehetőség legyen a termékek felpróbálására, megvásárlására.

Célunk, hogy a vásárlás élmény legyen nálunk,  és termékeinkre szeretettel gondoljon , mind az anya, mind a gyermek.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!