Bemutatkozik (SILARYS)

Műhelyünkben különféle szépségek készülnek, melyek feltöltik szívünket, lelkünket és olykor eszünkbe juttatnak régi, kedves emlékeket.

Gyerekkorom óta tűzzománcozok. Sok más alkotó technikát kipróbáltam, de a tűzzománc örök szerelem maradt. Varázslatos technika, amelyben benne van a TŰZ alkotó energiája. Főleg ékszereket készítek, színeseket, vidámakat. Ezek az ékszerek maradandó értékeket képviselnek és jól kombinálhatóak a női ruhatárral.

Egyre több felkérést kapok különleges, menyasszonyi ékszerek elkészítésere, így születőben van egy menyasszonyi kollekció.

A másik szerelem az illatok világa. Ezt a szenvedélyünket az illatosítók megalkotása közben éljük ki a műhelyben kis csapatunkkal. Rengeteget kísérletezünk, hogy különleges, egyedi, romantikus aroma viaszok kerüljenek ki a kezeink közül, melyek hatnak az érzékekre, a lélekre. Egy ilyen Silarys illatosító lehet dísz, gardróbunk illata, ajándék, emlék…  Egyszerűen jó ránézni, és nagyszerű elkészíteni.

A jövőben előtérbe helyezzük egyedi megrendelések teljesítését, akár egy esküvő szerves része is lehet dekorációs elemkét vagy köszönő ajándékként.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben

Előrendelés!

15% kedvezmény minden tavaszi kiadásunkra!

Kuponkód: Femini15

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!