Bemutatkozik (MÉZESCAKE)

Hobbinak indult, jó néhány évvel ezelőtt. Először a kisfiam születésnapjára csináltam egy macis tortát , majd a sikeren felbuzdulva rövid időn belül, már az egész rokonságnak én készítettem a tortákat, bármilyen alkalom is volt. Magával ragadott az édes szépségek világa, az alkotás öröme.

A cukrásziskola és számtalan tematikus szakmai tanfolyam elvégzése után, gondoltam egy merészet és az addigi munkámat feladva megnyitottam a saját cukrászműhelyemet, a MézesCake Manufaktúrát.

A névválasztásom egy kis szójáték, ami tükrözi a két kedvenc „műfajomat” a tortákat és a mézeskalácsokat.

Tortáimat személyre szabottan, egyedi megrendelés alapján készítem el. Természetes, prémium alapanyagokat használok, főzött és mascarpone alapú krémeket készítek, valódi csokoládé és gyümölcsök felhasználásával.

A mézeskalácsaim hagyományos recept alapján készülnek, puhák és illatosak. Formaviláguk változatos és modern, egy-egy témához, motívumhoz igazodnak. Önállóan vagy komplett szettként is megvásárolhatóak.

A jövőben előtérbe helyezzük egyedi megrendelések teljesítését, akár egy esküvő szerves része is lehet dekorációs elemkét vagy köszönő ajándékként.

 Újabban a színes mézesfigurákkal díszítem a tortáimat, amik így igazán egyedi megjelenést kapnak.

Célom, hogy a munkáim valódi értéket képviseljenek, szemet és szájat egyaránt gyönyörködtetve, legyen szó akár mézeskalácsról, akár tortáról. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy az esztétikus külsőhöz, minőségi alapanyagokból készített belső is társuljon. Mert HISZEM, hogy csak így lesz igazán tökéletes az élmény, melyet az alkotásaimmal adhatok neked.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben

Előrendelés!

15% kedvezmény minden tavaszi kiadásunkra!

Kuponkód: Femini15

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!