Bemutatkozik (Ninuska)

Sziasztok!

Niki vagyok, a Ninuska márka megálmodója és készítője.

Már egészen kiskoromba csöppentem a vállalkozói világba.

7-8 éves lehettem mikor összegyűjtöttem az összes kerti és mezei virágot, amit találtam és azzal indultam a virágpiacra nagypapámmal. Imádtam az emberekkel beszélgetni, üzletelni és örömet szerezni nekik, illetve boldog voltam,hogy kerestem egy kis zsebpénzt. Nagyszüleim mellet édesanyám és édesapám is vállakozók, így tulajdonképpen ebben a szellemben nőttem fel.

Ahogy múltak az évek egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy mi érdekel. Nagyon szerettem alkotni, rajzolni, varrni, tervezgetni.

Végül pedagógiát végeztem, majd 2015-ben felköltöztem Budapestre. Szerettem volna rengeteget utazni a világban és kitalálni, hogy merre tovább.A diplomámat hasznosítva, két pici lány nevelőnője lettem és bejártam velük a világot. Imádtam őket is meg a munkát is, mégis azt éreztem, hogy valami még hiányzik. Az utazások során rengeteg impulzus ért és hihetetlen inspirációkat gyűjtöttem.

Munka mellett elkezdtem járni különböző tanfolyamokra ; szabás-varrás, tervezés, coaching és végül összekötöttem a gyerekek iránti szeretetet és az alkotni vágyó énem. Tulajdonképpen így született meg a Ninuska. A márkanév is a nagyszüleimtől származik, családon belül neveztek így. Valami személyeset, de mégis kedveset szerettem volna adni a márkának, ami a gyermekkoromra emlékeztet.

Teljesen amatőrként fogtam bele, a logót, a brandet, igazából  mindent saját magam találtam ki. A fő profil a hajbavalók készítése, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, azoknak akik szeretnének egy kis cserfességet, bájosságot csempészni a mindennapjaikba. A hajbavalókon kívül már megtalálhatóak nálunk egyéb kiegészítők is , mint például a rágóka, szobadekor, textil pelus, nyálkendő. De a lista remélem, hogy 2020-ban csak bővülni fog.

Stílust tekintve a letisztult , egyszerű vonalat követem, színekben is szeretem a visszafogottabb, púderesebb, picit kopottabb színeket.

A klasszikusok mellett megtalálható  1-1 bohémebb darab is illetve figyelembe veszem az egyéni kívánságokat is.

Anyagok terén fontosnak tartom, hogy csak olyan összetételű textillel dolgozzunk, ami természetes és a lehető legjobb a gyerekeknek.

Emellett nagyon fontosnak tartom a magyar termékek és készítők népszerűsítését, bízom benne, hogy egyre több emberhez sikerül eljutnunk.

Rengeteg tervem és ötletem van még, hiszen ez csak az út eleje, de szeretném ha az idei év ezek megvalósításáról szólna.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben

Előrendelés!

15% kedvezmény minden tavaszi kiadásunkra!

Kuponkód: Femini15

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!