FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Annabelle Minerals

Anna Szczerba vagyok, az Annabelle Minerals alapítója. Végzettségemet tekintve ügyvéd vagyok, ezzel is foglalkoztam, mikor elkezdtem kalandomat az ásványi kozmetikumokkal. Eleinte a saját problémás bőrömre szerettem volna olyan természetes sminket találni, mely elfedi a bőrhibákat, de nem rosszabbodik majd tőle bőröm állapota. Rátaláltam az ásványi sminkekre, de mivel csak külföldön voltak elérhetők, elkezdtem kísérletezni. Először csak magamnak kevertem alapozót, majd ismerőseim is érdeklődni kezdtek kozmetikumaim iránt. Úgy döntöttem, belevágok – megalapítom a saját cégemet. A kezdetekben az ügyvédi irodai munkám mellett, éjszakákba nyúlóan dolgoztam.

Magam csomagoltam és postáztam a termékeket. A szüleim nagy segítségemre voltak, még ha eleinte nem is rajongtak az ötletért, hiszen ügyvédi pályát képzeltek el nekem. A márka nevét sietve találtam ki – a keresztnevemet párosítottam a belle (szépség) szóval, majd kiegészítettem az angol minerals (ásványok) kifejezéssel.  Sose felejtem el, amikor kézbe vehettem az első kis doboz alapozómat. Azóta hat év telt el, én pedig változatlan lelkesedéssel foglalkozom azzal, amit igazán szeretek.

Az Annabelle Minerals kozmetikumai természetes, bőrbarát, ásványi összetevőkből készültek. Antiallergén hatású termékek, melyek tökéletesen megfelelnek minden típusú bőrnek: a normáltól kezdve a zsírosodásra hajlamoson át, a problémáson, szárazon keresztül egészen a nagyon érzékenyig, vagy akár atópiásig is. Termékeinket nem tesztelték állatokon, mindegyikük tökéletesen megfelel a vegetáriánus és vegán életmód alapelveinek is. A cég kínálatában természetes, ásványi alapozókat, pirosítókat, korrektorokat, szemhéjpúdereket, púdereket, higlightereket valamint olyan sminkkiegészítőket találsz, mint a különböző ecsetek, sminkszivacsok és nesszeszerek. Annabelle Minerals – természetes ásványi kozmetikumok és sminkkiegészítők minden bőrtípusnak.  

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!