FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Cetaphil

Mi a Cetaphil®?

A Cetaphil® több mint 70 éve áll az érzékeny bőr szolgálatában: 1947-ben egy gyógyszerész alkotta meg az első bőrápolót, az azóta is változatlan összetételű Cetaphil® tisztító oldatot. Bőrgyógyászok ajánlják, és nem véletlenül: a legérzékenyebb, legirritáltabb (akár bőrgyógyászati kezelés alatt álló, pl.: aknés, rozáceás vagy épp ekcémás) bőr is kíméletesen, mégis alaposan tisztítható vele. Annyira kíméletes, hogy babák bőrére is tökéletes választás! Van még egy igazi Jolly Joker tulajdonsága: a sminket is alaposan eltávolítja.

Érzékeny bőröd van?

Világszerte az emberek mintegy 40%-a érzékeny bőrrel rendelkezik a becslések szerint. Férfiak és nők egyaránt jelentős arányban rendelkeznek érzékeny bőrrel: a bőr kipirosodhat, irritálttá válhat, feszülhet, viszkethet. Számos kiváltó tényező állhat a jelenség mögött: egy kozmetikum, egy ruhadarab vagy épp az időjárás (például szél vagy épp a napsütés). Érzékeny bőrön belül is megkülönböztetünk egyéb típusokat: normál, száraz, zsíros, illetve vegyes bőrtípust. Az érzékeny bőr esetében különösen fontos, hogy a bőrtípusnak megfelelő napi bőrápolási rutint alkalmazz, olyan termékekkel, amelyek biztosan nem irritálják bőrödet.

Az érzékeny bőr ápolása

A helyes bőrápolás elengedhetetlen, legfőbb célja az érzékenység csökkentése, az egészséges bőr megőrzése.

3 lépésből áll a megfelelő bőrápolás:

1. lépés: Kíméletes tisztítás

2. lépés: Védelem az irritáció és száraz bőr esetén

a szárazság ellen

3. lépés: Hidratálás és a bőr védőrétegének helyreállítása

Fontos, hogy olyan lemosót válassz, amely nem csak kíméletesen tisztít, nem irritál, de mellette megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát és erősíti védőrétegét is. A tisztítás és a hidratálás kéz a kézben jár, legyen szó arcról vagy testápolásról: a megfelelő hidratáló intenzíven hidratál és hosszan tartó hatást nyújt.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!