FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Equilibra

Az Equilibra egy több, mint 30 éve működő olasz családi vállalat. Az Equilibra jelentése “egyensúly” és ezért fő hitvallásunk hogy segítsünk a vásárlóknak megtartani az egészségük egyensúlyát: az a missziónk, hogy hozzájáruljunk az egyéni wellness állapothoz. Két fő termékkategória a natúr kozmetikumok és táplálék kiegészítők “made in Italy” magas minőségben.

Az Equilibra hazai kínálatában kozmetikai termékek találhatóak meg, ezen belül is tisztító és ápoló termékek a legjelentősebbek.

A márka különlegességei közé tartozik az ARGAN termékcsalád, a termékek nemes argánolajat, gardénia kivonatot, valamint további fontos vitaminokat és értékes olajokat tartalmaznak.

Az Equilibra natúr kozmetikumok összetételükben a lehető legnemesebb anyagokat tartalmazzák, mellőzve minden olyan összetevőt, amely az egészségre allergizáló, vagy káros lehet.

Az argánolaj számtalan előnye közé tartozik az antioxidáns hatás, a tápláló, a bőr rugalmasságát visszaadó tulajdonság. Védi a bőrt a külső hatásoktól.

A bőrön kívül hatékonyan ápolja a körmöket és a hajat is.

A termékek ezen kívül még tartalmaznak gardéniakivonatot, E-vitamint mandulaolajat és szőlőmagolajat is.

Az Equilibra termékek ápolják, tisztítják a bőrt és közben különleges nemes alapanyagoknak köszönhetően kényeztetik a lelkünket is.

www.equilibrashop.hu

@equilibramagyarorszag

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!