FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik SugarPeas

Kollarik Gabriella vagyok a SugarPeas márka alapítója, designere és marketing managere. A márkám megalapítása már három évvel ezelőtt  kislányom születése után körvonalazódott, de szükségem volt egy kis időre és egy kedves barátom ötletszikrájára is ahhoz, hogy megtaláljam pontosan azt a szegmenst, amiben dolgozni szeretnék. Nyilván erre nagy hatással volt az Anyaság, ezzel vállvetve a tudatosabb, a jövőben is gondolkodó szemléletmód.

Alapvetően készítő vagyok, jelenleg másfél éve dolgozom a márkám építésén, a készítési folyamat minden fázisában részt veszek hatalmas örömmel!  Az általam megálmodott termékek elvezetnek minket a környezettudatosabb életmód felé, segítenek nem csak a jelenben, abban is, hogy gyermekeink már ezzel a szemlélettel nőjenek fel. Készítőként fontosnak tartom az egyedi stílus kialakítása mellett a minőségi anyagok használatát ezen belül a természetes összetevők preferálását is, hiszen az egyedi érték mellett készítéseim alapvetően a fenntarthatóság jegyében készülnek.

A  SugarPeas termékcsalád tagjai a mindennapokhoz nyújtanak segítséget,  csomagoláshoz a mosható csomagoló szalvéta és snak bag, vásárláshoz pamutzsákokat és óriás Tote Bag- et készítünk, tároláshoz pedig kenyér frissen tartó zsákokat.  E mellett egyéb hosszútávú  megoldásokat is találtok nálunk egy letisztult formavilágban és egyedi mintázatok köntösében, mosható arctisztító korongot, vízhatlan neszesszert és méhviaszos csomagoló szalvétát is.

Több területen is kooperálok Magyar készítőkkel az anyaggyártás és partneri együttműködés terén is, hiszek abban, hogy egymást segítve erősíthetjük a lokális gyártású termékek népszerűségét. 

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!