FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik SweetYou

A SweetYou egy gyerekkori barátságból bontakozott ki vállalkozássá két és fél évvel ezelőtt. Az indulást Adrival mindketten édesanyaként éltük meg, ami egy hatalmas motiváció volt a természetes kozmetikumok iránti rajongásunk kibontakozásában. Eleinte igazi zsonglőrködést jelentett ez a feladatok között, de azóta egy egész kis csapat épült a márka köré, hogy a természetes és egyben környezetkímélő bőrápolásért tett törekvéseink minél több tudatos vásárlóhoz eljussanak, és lehetőleg minél fiatalabb kortól.

A natúr kozmetikumok eleinte még funkcionális helyet foglaltak el az emberek fejében, azaz ne legyen bennük semmi kérdéses összetevő, és működjenek. Mi viszont hiányoltuk belőlük azt az élményt, ami igazán kellemessé teszi a használatukat, és ezáltal prémiumérzést keltenek. Legyen az egy különleges, lágy textúra, amiben legszívesebben elmerülne az ember, vagy egy izgalmas, édeskés illat, mely kutatások alapján a nők több, mint 70%-a által preferált, de a natúr területen kevésbé volt jellemző. Innen kapta márkánk a SweetYou nevet; testápoló termékeinkből széles skálán kínálunk természetes, édes illatárnyalatokat, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét.

A kezdetektől kizártuk bizonyos összetevők használatát, mint például az alkohol, az alumínium, a parabén, illetve egyéb tartósítószerek, melyeket egyre kevésbé tolerálnak az érzékeny bőrűek. Mivel a testápoló termékeink a megszokottól eltérően víz hozzáadása nélkül készülnek, így nincs szükség külön tartósításra, és meglepően kevés elegendő belőlük.

Továbbá szintén kevésbé jellemző, de számunkra fontos volt, hogy a rendeléseket frissen készítsük el, vállalva az ezzel járó komplexitást. Így ezek a rendkívül gazdag ápoló koncentrátumok legjobb formájukban kerülhetnek vásárlóinkhoz.

Ezenkívül kerüljük a műanyag csomagolást. Az üveg használata miatt eleinte még kritikát is kaptunk, de a megfelelő háttértanulmányokkal meggyőződésünk volt, hogy egy natúr termék nem kerülhet műanyag tégelybe. Szerencsére ma már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik ennek kapcsán, sőt, sokan igyekeznek visszajuttatni hozzánk az üvegeket.

A www.sweetyou.hu weboldalon érhetőek el termékeink, melyek közül az egyik legkedveltebb a SweetYou krémdezodor. Ezen kívül nagyon kedvelt ősszel-télen a szaténos bőrérzetet nyújtó, ápoló testvaj, tavasszal-nyáron pedig a gyönyörű ragyogást biztosító testápoló gél. Az egyenletes bőrtónusról és puha bőrről évszaktól függetlenül kímélő testradírunk gondoskodik, melyből az édesnarancs-kávé illatkombináció a legkeresettebb.

Ajakápolót és szappanokat is kínálunk, bár utóbbiból sokszor korlátozott a választék, mert a leleményes vásárlók már az érési időszakban értesítést kérnek rájuk, és azonnal lecsapnak.

Szezonálisan jelentkezünk exkluzív limitált kiadásokkal is, melyekbe különleges összetevőket is csempészünk. Ilyen például a nyári, púderes hatású testbalzsamunk, vagy a téli testvaj és a kényeztető fürdőolajok, melyek csodás kikapcsolódást nyújtanak.

Közben pedig folyik a háttérmunka, hogy az illatkülönlegességek mellett további újszerű testápoló élményekkel is tudjuk majd kényeztetni vásárlóinkat.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!