FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik MyBohoChic

Kortalan design – kortalan, elegáns nőknek

A MyBohoChic egy fiatal divatékszer márka, mely éppen napjainkra alakult, fejlődött odáig, hogy ékszereivel a legjobban vissza tudja adni létrejöttének céljait, filozófiáját. Az élet célja azonban maga a fejlődés, így a változás mindig is a sajátunk lesz.

Ami belül megszületik, az előbb – utóbb megjelenik kívül is.

Szerettünk volna valami mást, valami egyedit, ami közvetíteni tudja a mi világlátásunkat, azokat az értékeket, amiket mi fontosnak tartunk az életünkben. Hiszen csak a saját stílusunkat tudjuk hitelesen képviselni, megjeleníteni és továbbadni Nektek ékszerek formájában. Tehát a belső értékeinket, esszenciánkat fejezzük ki a megjelenésünkben is, jelen esetben az ékszereink fognak “beszélni” helyettünk. Ez a régiségben is így volt, hiszen az emberek a ruházatukkal, az ékszereikkel rengeteg információt közöltek a velük kapcsolatba kerülőkkel.

A MyBohoChic jellemzően kollekciókban, szettekben gondolkodik, hogy teljessé tudjuk tenni öltözékeinket az összeillő darabokkal. Ékszereinkhez minőségi, természetes, időtálló anyagokat használunk, minden műanyagot száműzünk, hiszen az nem szolgálja sem a mi, sem a bolygónk érdekét, egészségét.

Egyedi design-nal, kézi munkával, limitált szériában készítjük nyakláncainkat, fülbevalóinkat, karkötőinket. Hangsúlyt helyezünk a variálhatóságra, mert ékszereink nem egy idényre készülnek, így fontos, hogy változatosan lehessen őket viselni, alkalmazkodva a különböző élethelyzetekhez, outfitekhez.

Olyan nőknek, hölgyeknek tervezünk ékszereket, akik újra felmerik vállalni a valódi női minőséget, és bátran megélik azt. Kiteljesedés utáni vágyuk nem öncélú önmegvalósítás, hanem önmaguk, családjuk fejlődésén, szeretetén és szolgálatán keresztül végső céljuk a stabilitás, az öröm és a boldogság elérése.

Elegáns, kifinomult ízlésű, nőies nőknek ajánljuk kollekcióinkat, akik szeretik a klasszikus, mégis merész kiegészítőket, a ragyogást, a bohém glamourt.

Hiszünk abban, hogy egy jó ékszer sosem tűnik divatjamúltnak, és mindig át tudja alakítani a nő viseletét aszerint, hogy milyen hatást kíván elérni. Képes kifejezni aktuális hangulatát, sőt karakterét, személyiségét is.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!