FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Sansin

A Sansin név a maga egyszerű módján mégis elég összetett. Olyan márkanevet akartunk, ami rávilágít arra mit is képviselünk. A „sans” franciául nélkül-t jelent, ugyanúgy, mint a spanyol „sin” és a latin „sine”. A „sin”, ha angolul nézzük bűnt jelent, így lényegében a Sansin jelentése „Bűn nélkül”, ezzel is utalva arra, hogy mindennapos tevékenységeket, mint mosás, mosogatás, fürdés, meg lehet anélkül is tenni, hogy akár a Földet károsítanánk, akár állatokat tennénk ki fájdalmas kísérleteknek.

Az esetek többségében a háztartásba kerülő mosó- és tisztítószereket a nők szerzik be, így mi is a vásárlások során tapasztaltuk, hogy nincs olyan mosószer a magyar piacon, ami újrahasznosított csomagolásban kerülne a polcokra, ráadásul a megtévesztő kampányszövegeken túl még drágák és kellemetlen kinézetűek is. Ekkor határoztuk el, hogy létrehozunk egy olyan termékcsaládot, amely azon túl, hogy kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, hatékony a szennyeződésekkel szemben, 100%-ban újrahasznosított a csomagolása, de dizájnos külsejének köszönhetően bárhol jól mutat az otthonunkban, a konyhától a fürdőszobáig.

Jelenleg összesen 19 terméktípus érhető el a boltokban és különböző webshopokon. Ezek között találhatóak mosogatószerek, textilöblítők, mosószerek és babatermékek is, mint például sampon, fürdetők, és kifejezetten a babaruhák tisztítására alkalmas mosószerek. Minden termékünk növényi- és organikus összetevőkből áll, környezetkímélő és vegán, tehát semmilyen mértékben nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, állatkísérlet mentesek, csomagolásukat tekintve pedig egytől-egyig újrahasznosított műanyag.

Mivel manapság nagyon sokan szenvednek valamilyen bőr irritációtól, ekcémától, allergiától egyre többen választják a szenzitív termékcsaládot, különös tekintettel a baby termékekre.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a szortimentet bővíteni és fejleszteni tudjuk, igazodva a vásárlói visszajelzésekhez, illetve a piaci elvásárokhoz, hogy egy kompromisszumoktól mentes, hatékony és elérhető termékeket képviselő brandet építhessünk ki a vegyi és kozmetikai termékek piacán.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!