FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Beautella

Webáruházunkat 2019. novemberében nyitottuk meg, melyet közel egy éves ötletelés, tervezés és kivitelezés előzött meg. A cél teljesen egyértelmű volt számunkra, olyan online felületet szerettünk volna megalkotni, ahol azon prémium kategóriás és high end szépségápolási, illetve kozmetikai brandek kaphatóak, melyek Magyarországon eddig nem voltak elérhetőek. Már a nevünk – Beautella – is azt hivatott sugallni, hogy nálunk minden a szépség körül forog. Ránk is igaznak bizonyult a mondás, mely szerint „minden kezdet nehéz”, de annyira vágytunk rá, hogy fel sem merült, hogy nem sikerülhet. A nehézségek ellenére kis csapatunk lelkesen tette a dolgát, és 10 hónappal később megnyitottuk a beautella.hu oldalt. Néha könnyebb lett volna az egyszerűbb utat választani, de mindvégig kitartottunk az eredeti koncepció mellett, mely szerint minden termékünk legyen minőségi és csak eredeti.

Szortimentünket úgy építettük fel, hogy a fókuszba a smink termékek kerültek, és ezek mellett a szépségápolási, kozmetikai, illetve hajápolási készítmények is megtalálhatóak legyenek. Minden egyes termék tudatos kiválasztás eredménye, a válogatás során szakértőink igyekeztek minél alaposabban megismerni a márkákat, és csak azok mellett tettük le a voksunkat, melyeket mi magunk is szívesen használunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vannak márkák, amelyek nálunk elérhetőek, mint a Charlotte Tilbury, NARS, Too Faced vagy a MILK Makeup, Dr PAWPAW. Kicsit több, mint fél évvel a nyitás után még mindig alakítjuk a kínálatunkat, melyet egyrészt igyekszünk vásárlóink ízléséhez igazítani, ugyanakkor irányt is szeretnénk mutatni nekik a legújabb trendeket illetően.

Szerencsére a szépségipar is folyamatosan fejlődik, egymást érik az innovációk, így a következő években is azon fogunk dolgozni, hogy a nemzetközi újdonságokat mi mutathassuk be a magyar hölgyeknek.

És hogy válaszoljunk a klasszikus „miért pont tőlünk?” kérdésre is: mert minőségi, mert csak eredeti, mert saját készletről dolgozunk, mert megbízható márkák….

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!