FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik CYCLE

CYCLE – a világ első, 90%-ban újrahasznosított tisztítószere biomasszából

A reNEW Technologies kutatói Budapesten kifejlesztettek egy eljárást, amellyel a szennyvíztisztító telepeken visszamaradt, eddig végtermékként kezelt biomasszát hasznosítani lehet. A szabadalmaztatott technológia segítségével a biomasszából kinyert egyik fő alapanyag az ecetsav, ami elsősorban vízkőoldó tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas háztartási tisztítószerek előállítására.

A CYCLE alapanyagai 90%-ban újrahasznosítottak, köztük a víz is, így az értékes ivóvízkészletünkből egy csepp sem kerül a termékekbe. A CYCLE tisztítószerek kis ökolábnyomuk mellett tökéletesen is tisztítanak. Ezt tanúsította a világszerte elismert német SGS INSTITUT FRESENIUS is, így nem kell kompromisszumot kötni a tiszta lakás és a környezettudatosság között.  

A CYLCE fürdőszoba, általános felülettisztító és WC-tisztító szerek 100%-ban természetes,alapanyagainak köszönhetően ártalmatlanok az egészégre, valamint gyerekek és kisállatok mellett is kiválóan használhatóak. A szórófejek kivételével a palack is 100%-ban újrahasznosított műanyag.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!