FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik MÖKKI design

A MÖKKI design márka mögött jómagam, Balogh-Stark Orsi állok, egy tervezőgrafikus édesanya. A természet mellett a 4 éves, öntudatos kisfiam és a 9 hónapos kisbabám az én két fő inspirációm.

A márka 2 éve született meg, amikor is költözésben voltunk, és nem találtam az új gyerekszobába olyan faldekorációt, ami stílusos, időtálló, nem “diznis”, és nem is műanyag. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem csak megtervezem saját magam a faldekorációt, de azt más édesanyák számára is szeretném elérhetővé tenni. 

Grafikáimat környezetbarát papíralapanyagra nyomtatom, és a csomagolásban is maximálisan odafigyelek, hogy óvjuk kicsiny bolygónkat.

Az általam tervezett falmatricák többségét vízfestékkel festem meg, majd digitalizálom, és kitalálom, hogyan mutatna az a legjobban egy gyerekszoba falán.

A MÖKKI design termékkínálatában környezetbarát falmatricákat és posztereket lehet találni, és egyedi terveztetésre is van lehetőség.

Hitvallásom, hogy az általam tervezett természetközeli gyerekszoba faldekorációk hangulata által öröm legyen a gyerekekkel a szobában időt tölteni.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!