FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik TimooArt

Sziasztok,

Bagi Tímea vagyok a TimooArt megálmodója. Kiskorom óta jelen volt életembe a kreativitás.  6 éve annak, hogy először fogtam horgoló tűt a kezembe. Azóta a fonalak,  amigurumik készítésének a megszállottja lettem.

Mikor elkezdtem hobbyként indult, szerettem volna egyedi dolgokat készíteni gyermekeim számára.

A sok minta és fonal skála világába csöppenve jöttek a kreatív ötletek és akkor már tudtam, hogy ez nem csak hobbi, hanem valami más, valami új kihívás, hogy gyermekeim, szeretteim arcára mosolyt csaljak, a mindennapjaikat szebbé és varázslatosabbá tegyem, és megmutathassam, hogy némi fonalból mi mindent lehet alkotni, milyen varázslatos az amigurumi világa. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy az általam készített termékeket elérhetővé tegyem a magyar közönség számára, így született meg a TimooArt.

Mára a fonalak birodalma órákon keresztül a rabjává tud tenni, fantasztikus érzés  amikor a kigondolt, megálmodott elképzelésekből megszületnek a kész fonalcsodák.

Szeretem a letisztult, egyszerű vonalakat, színekben visszafogottabb, púderesebb színeket.

Legtöbb termékem a Vintage stílus jegyében született és a visszajelzések alapján ez nem csak nekem tetszik annyira, Ti is örömmel veszitek ezt az irányzatot.

Kétgyerekes Anyukaként kiemelt hangsúlyt fektetek a precíz kidolgozásra, a biztonságra, 100% bababarát alapanyag használatra és az esztétikus kinézetre.

Fő profilom az Amigurumikkal díszített éjjeli lámpa, amit Magyarországon elsőként ötvöztem, ezzel új köntösbe öltöztetve a kicsik környezetét, hangulatos éjjeli fényként, nyugodtabb alvást biztosít a gyermekek számára. A figurák biztonságosan illeszkednek a búrára, mely akár egyszerűen, könnyedén cserélhető. Stílusos, vidám és egyedi dekoráció gyermekeink részére.

Látva, hogy Ti is újabb és újabb ötleteket adtok, így egy-egy terméket összegyúrva alkottuk meg őket kollekciókban. Termékeink között találkozhattok még horgolt képkeretekkel, Amigurumi figurákkal és baba kiegészítőkkel, legyen szó akár rágókáról, csörgőről, cumiláncról vagy szunkdikendőről, mindezeket természetesen általatok megálmodott, egyedi elképzelés alapján is elkészítjük.

Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy kínálatunk folyamatosan bővüljön, és ez a jövőbeli célunk is. Szeretünk Titeket meglepni mindig valami kis újdonsággal, különlegességgel. Bízom benne, hogy a TimooArt márkát egyre többen megismeritek, hiszen a horgolás ma már nem csak a nagymamák kiváltsága, mindezt átértékelve és újra gondolva a TimooArt termékeivel egy új mesevilágba csöppenhet gyermekünk szobája.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!