FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik activé

Az activé 2018 októberében indult útjára, amelyet két év kemény munkája előzött meg. Vadász Bálint, az activé megálmodója munka mellett vágott bele a termékfejlesztésbe. Egészségtudatos, de elfoglalt fiatalemberként sokáig keresgélte a számára megfelelő reggelit, ami gyorsan elkészül, mégis tápláló, órákra jóllakottá tesz és nem tartalmaz semmilyen mesterséges hozzávalót. Mivel nem talált egy olyan terméket sem, ami teljesen passzolt volna az elképzeléseihez, ezért úgy döntött, hogy megalkotja ő maga. 😊

Célul tűzte ki, hogy egy egyedi, gyönyörű és innovatív termékkel minél könnyebbé és élvezetesebbé teszi az egészséges életmódot. Ez olyannyira sikerült neki, hogy első terméke, a FiberShake 2019-ben elnyerte a Red Dot Award fődíját, 2020 elején pedig a World Food Innovation Awards díjátadón a világ legjobb 4 egészséges élelmiszere közé választották.

A FiberShake egy egyedi receptúrájú rost shake magas fehérjetartalommal és természetes édesítőszerekkel. Hatalmas segítség lehet a rohanós hétköznapokon, hiszen másodpercek alatt elkészül és a magas rosttartalma miatt órákra eltelít. Egy perc után kellemes, krémes shake-ként fogyaszthatod, de ha vársz 4 percet, akkor selymesen lágy pudinggá változik.

A FiberShake jelenleg 6 ízben elérhető, de már dolgozunk új ízeken, illetve a teljesen növényi alapú változaton is. A különböző változatokon túl pedig izgalmas új termékek is várhatóak a közeljövőben.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!