FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Blueberry-Cosmetics

A Blueberry-Cosmetics hitvallása, hogy a természet mindent megalkotott amire a bőrnek szüksége van. Ezért gyártjuk saját márkás testápolási termékeinket és képviseljük a francia ZAO bio sminkmárkát Magyarországon. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a tiszta, természetes, a bőr igényeit szolgáló értékes kozmetikumaink.

A bőr a legnagyobb szervünk, mely több funkciót is ellát, de csak akkor, ha egészséges.

Naponta látjuk, hogy a különböző értéktelen kozmetikumok milyen mértékben károsítják a bőrt. Extra száraz, viszkető, pirosodó, hámló bőrök, ekcéma és különböző bőrproblémák ma már minden harmadik embert érintenek. Pedig jó tudni, hogy a kozmetikumokban a káros anyagok 100%-ban elkerülhetők.

Mindazok, akik számára fontos a biztonság, nálunk jó helyen járnak. Óbudai mintaboltunkban és webáruházunkban is szeretettel látunk mindenkit, aki szeretné tudatosan megválogatni kozmetikumait. Naponta látom, hogy ezek az értékes, tiszta kozmetikumok milyen mértékben szépítik a bőrt és teszik boldoggá és elégedetté vásárlóinkat. Persze akkor a leglátványosabb az eredmény, amikor a tisztálkodószerektől a sminkig minden választás tiszta és egymással kompatibilis.

Ezt segítjük termékeinkkel, amik harmonikusan szépítik a bőrt. A Blueberry és a ZAO így működik együtt. www.blueberry-cosmetics.hu

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!