FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Ecomind

Elkötelezettek vagyunk, hogy jó minőségű, esztétikus és szerethető tárgyakat gyűjtsünk össze, amelyek kiváltják az egyszer használatos termékeket és amelyeket éveken keresztül és büszkén használ a tulajdonosuk, tudva, hogy ezáltal ő is nap mint nap tett a környezetéért!

Kiemel minket versenytársaink közül, hogy nem csupán egy tárgy funkcióját tartjuk fontosnak hanem nagy hangsúlyt helyezünk a magas minőségre és a designra is. Hisszük, hogy csak akkor tudunk valamit sokáig használni és így kikerülni a gyors, indokolatlan fogyasztást ha szép és jó minőségű tárgyak vesznek körül amelyek sokáig velünk maradnak.

Ezért is választottuk az Ecomind webshop mottójának Vivienne Westwood mondását: “Vásárolj kevesebbet, válassz okosan, használd soká.”

Az Ecomind webshop az egyes élethelyzetekre ajánl a látogatóknak termékeket. Például az “Útközben” kategóriában termoszok, bevásárlózsákok, fémdobozok, bambuszevőeszköz található – minden amivel csökkenteni lehet az utazás, városi lét közben keletkező hulladékot. A “Fürdőszoba” kategóriában többek között bambuszfogkefék, fogpor, kézműves szappan, üveg tárolók, mosható vattakocka, sokszor használatos fültisztító pélcika található. A “Konyha” kategóriában a hagyományos műanyag tisztításhoz használt konyhai eszközökre kínálunk alternatívát, megtalálhatóak itt a kókuszrostból készült kefék, luffa szivacsok, bambusz törlőkendő.

Folyamatosan keressük a kapcsolatot magyar gyártókkal igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél kevesebbet utazzanak a termékeink a beszerzés során. Külföldi beszállítóink kiválasztásakor feltétel, hogy gyártási és szállítási folyamataikat etikusan és környezettudatosan szervezzék meg.

Nagy hangsúlyt fektetünk a műanyagmentes, környezettudatos csomagolásra. A rendeléseket vagy partnereinktől kapott, használt csomagolásba tesszük vagy olyan dobozokba, amelyek a szállítást követően egy háztartásban jól hasznosíthatóak.

Hiszünk benne, hogy a környezettudatosság egy utazás, folyamatos útkeresés és fejlődés és célunk, hogy végigkísérjük vásárlóinkat ezen. Közösségi csatornáinkon naponta osztunk meg, a környezetvédelem, pazarlásmentes háztartás, hulladékcsökkentés témakörében információkat, érdekességeket.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!