FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Neo Nature Cosmetics

A Neo Nature Cosmetics legfontosabb célja, hogy az érzékeny, irritációra hajlamos, vagy problémás bőrök számára hatékony, vegán, kémiai adalékoktól és állatkísérletektől mentes bőrápoló készítményeket kínáljunk. Te is megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor fellélegzik a bőröd, milyen az, amikor megabiztosan, akár smink nélkül élvezheted a hétköznapokat, mert a Calming maga: „A tégelybe zárt növényi erő”

Alapítási éve: 2018.

Megoldást kínálunk az aknés, pattanásos és érzékeny bőrök számára, minderről számos visszajelzést olvashattok weboldalunkon: https://neonaturecosmetics.com/

Sokszor bizonytalanok vagyunk egy közép árkategóriás új termék megvásárlása esetén, hogy jó lesz-e a számunkra, megéri-e egyáltalán? Emiatt találtuk ki nektek a 10 ml-es „próbaverzió” lehetőségét a két vezető termékünk esetében, a Calming Day és Night arckrémjeinkkel, melyek körülbelül két hétre elegendő mennyiségű arckrémet tartalmaznak külön-külön, és ez idő alatt biztosan kiderül majd, hogy számotokra is olyan hatékonynak bizonyulnak, mint sok-sok hölgynek eddig.

Amivel még támogathatod érzékeny, vagy problémás bőrödet az a: Calming Arc- és Sminklemosó, Calming Sun, Caring Hand&Body Lotion.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!