FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Julka – A Zero Waste Webshop

Két kisgyermekes anyuka, akik 15 éves barátnők álmodtak egy merészet és ebből a közös álomból 2 éve valóság lett. Így indult útnak a Julka – A Zero Waste Webshop.

Ez a vállalkozás hatalmas változást hozott az életünkbe, nem csak mert vállalkozó anyákká váltunk, hanem mert valóban lehetőségünk nyílt érzékenyíteni, utat mutatni, hogyan lehet elindulni egy fenntarthatóbb életmód felé. Mit álmodtunk meg? Mit képviselünk?

A Julka egy olyan vásárlói tér ahol lehetőséged van műanyagmentes, környezetbarát és praktikus alternatívákat találni a mindennapokhoz.

Termékeink egy része teljesen természetes összetevőkből áll, másik része tartósságuknál fogva egy életre szóló alternatívát jelenthetnek az egyszer használatos termékekkel szemben.

Csomagolásuk – a teljes szállítási folyamat során – műanyagmentes. Gyártóink elkötelezettek a környezetvédelem felé, etikusan működő vállalatok. Sőt ma már saját, hazai gyártású textil termékeinket is erősítik a Julka termékkínálatát.

Úgy érezzük fontos beszélnünk arról és láttatni, hogy döntéseinkkel aktívan alakítjuk az életünket és a minket körülvevő környezetet. Választásainkkal lehetőségünk van tudatosan formálni a holnapot és kezünkbe venni az irányítást.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mára egy inspiráló közösség szerveződött a Julka köré, mi pedig azon vagyunk a hétköznapokban, hogy hasznos tippeket, érzékenyítő tartalmakat és persze praktikus hulladékszegény alternatívákat mutassunk a social felületeinken. Kövess minket és csatlakozz a Julka közösségéhez Te is! Itt megtalálsz minket:

FB: @julka.hu

INSTAGRAM: @julka.hu

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!