FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Borbolya

Sziasztok,

Barbara vagyok a Borbolya megálmodója . 5 éve foglalkozom zöldségkérmek készítésével. Először hobbiból kezdtem el a különböző ízvilágokat kitalálni, majd a kislányom születésével megváltoztak ezek a dolgok. Akkor elkezdtem még jobban az egészséges életmódra fókuszálni. A hozzátápláláskor már a saját termékeimet használtam, melyek vegán termékek és egészségesek. Tartósítószermentesek, adalékanyagmentesek, cukor- és édesítőszermentesek. Fontos számomra, hogy egészséges ételeket kínáljak, melyek finomak és az egész család fogyaszthatja őket. Amiben más vagyok, hogy a zöldségkrémek ízeit úgy kisérleteztem ki hogy megtartsam azok természetes zamatát, illetve hogy a legkisebbek is fogyaszthassák, ezzel megkönnyítve az édesanyák mindennapjait a konyhában.

A kezdetekben a saját konyhámban a kislányomnak kezdtem el zöldségkrémeket készíteni, aztán egyre népszerűbbek lettek az ismerős anyukák körében a főztjeim. Ahogy a kislányom nőtt úgy nőtte ki magát a termékem is, lett egy saját konyhám a szüleim kertészetében, ahol a szüleim közel 30 éve foglalkoznak mezőgazdasággal, így a lehető legmegbízhatóbb forrásból tudom beszerezni az alapanyagokat.

Célom, hogy a jövőben a legtöbb család konyhájában helye lenne a termékeimnek és alapvetô legyen, hogy Borbolya zöldségkrém kerüljön a boltok polcairól a kosarakba.

Fontos számomra, hogy elérhetőek legyenek a termékek és minél többen meg tudják engedni maguknak, hogy hazai márkákat válasszanak.

Zöldségkrémeim között mindenki megtalàlja a maga kedvencét, a hagyományos ízektől az egészen különlegesekig. 

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!