FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Mézescake Manufaktúra

Az édes- mézes csodák szerelmeseként álmodtam meg az elsősorban modern formavilágú mézeskalácsokat és kekszeket, valamint családi és céges rendezvényekre tortákat és designdesszerteket készítő kézműves manufaktúrámat. Célom, hogy a kipróbált, hagyományos receptek alapján, szívvel-lélekkel készített munkáim valódi értéket képviseljenek, szemet és szájat egyaránt gyönyörködtetve. Éppen ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az esztétikus külsőhöz minőségi, hazai alapanyagokból készített belső is társuljon: hiszem, hogy csak így lehet tökéletes az élmény, amelyet süteményeimmel adhatok.

A rendkívül változatos formavilágú mézeskalácsaimat hagyományos, magas méztartalmú (20%) receptúra alapján, élelmiszerként készítem és színes cukormázzal dekorálom. Mézeskalácsaimból egyedi darabok és változatos formavilágú szettek egyaránt rendelhetőek. Egyeztetést követően bármilyen egyedi elképzelést is örömmel megvalósítok, legyen szó mézeskalácsról, tortáról vagy bármely süteményről cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes darab süteményt kézzel készítek, az élelmiszerbiztonsági előírások szigorú betartásával. Rácz Edina Mézescake Manufaktúra alapító és tulajdonos

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!