FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik natural mojo

A natural mojo 2015-ben látta meg a világot Németországban azzal a céllal, hogy szuperételeken alapuló, innovatív, és a modern étrendet gazdagító termékekkel segítse az egészséges, tudatos életmódot. Azóta már meghódítottuk a francia, a lengyel, olasz, román piacot és most Magyarországon igyekszünk népszerűsíteni az egészséges táplálkozást és tudatos szokásokat. Fő célunk, hogy tudatos, növényi alapú termékeket kínáljunk, amelyek nemcsak a testet, hanem a lelket is táplálják és erősítik a mojo-t.

Na de mit is jelent a mojo?

Mi szeretünk úgy tekinteni rá, mint a belső, egyedi esszenciánkra. Az a megfoghatatlan valami, ami különlegessé tesz minket és belső, külső ragyogásunkért egyaránt felelős.

Termékkínálatunk étkezéshelyettesítő fit shake-ket, szuperétel porokat, teákat és kiegészítőket tartalmaz. Jelenleg fit shake-ink hat ízben érhetőek el: csokis, vaníliás, sütis, mangós, epres, karamellás és almás-fahéjas. Az étkezéshelyettesítő fit shake-ek méltón vívták ki maguknak a bestseller pozíciót, hiszen tökéletes alternatívák rohanós napokon, vagy akár egészséges nassolnivalónak. Természetesen folyamatosan törekszünk új ízekkel és termékekkel bővíteni kínálatunkat.

Legnagyobb álmunk egy olyan közeget teremteni termékeinkkel, amely iránymutatást ad az egészséges, tudatos életmód felé, és regenerálódást, reményt nyújt. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, erősségeink felfedezésében, abban, hogy önmagunk legjobb változatává váljunk.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!