FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Nini kuckó

A Nini kuckó 4 éve született, amikor a nagyobbik Lányunknak, az akkor 2 éves Nórinak varrtam két sapkát és hozzá illő sálat. Az otthonunkhoz közeli játszótéren megdicsérték, és mondták,hogy tegyek fel egy hírdetést a kerületünk csoportjába.Ekkor találtam ki a márka nevét,egy jò barátnőmmel megvitatva. Nininek Nòri lányunk hìvta magát,innen az elnevezés,hiszen ő inspiràlt! 💕Lett egy pár sapka-sál szett vásárlòm,akik aztán szerettek volna mást is rendelni: pelenkázò táskát, hálòzsákot, tipi sátrat,stb.Soha előtte nem varrtam ilyeneket,de utána néztem,kerestem szabásmintát,varrtam prototìpust.Egymàsnak ajánlottak a megrendelők. Majd készìtettem egy Facebook oldalt. Kb.10 hònap szorgoskodás után segìtségre volt szükségem,mert már 2-3 hònapos határidővel tudtam megrendelést felvenni, hogy csak alvás időkben dolgoztam otthon.Igy lett egy varròtársam, ès 2020-ban mèg egy csodás kézügyességű anyuka csatlakozott hozzánk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez bontakozik ki,abbòl,amit elkezdtem.Nem gondolkoztam,csak csináltam.Szerettem és a mai napig feltölt,az “énidőm”.

Bármit elkészìtünk egyedi méretre, olyan mintájú anyagot keresve,amilyet a Megrendelő szeretne. Legyen az pelenkazò táska,ràcsvèdő, hálòzsák,Anya-lànya/fia szettek, 3 méretet lefedő harem nadrág, moshatò pelenka,stb.

2018-ban megszületett Lili, a kishugi. Szerencsére nagyon simulèkony termèszete van,még most is itthon vagyunk együtt.Nòri ősszel kezdi az első osztályt,Lili az ovit és ha ilyen formában “kirepülnek”, szeretnèk webshopot és készletre is gyártani.Céges megrendelésre a tavalyi èvtől varrunk.Jelenleg olyan sokan szavaznak nekünk bizalmat, hogy 99%-ban egyedi megrendelésre készìtünk csak termèkeket.

Sokan azért fordulnak hozzánk,mert tényleg bàrmit elkészìtünk,és bármilyet.Akár egyedi méretű ágyba is rácsvédőt,ahova sehogyan sem tudták eddig rögzíteni a textìliát.

A mottònk pont ezért: “Álmodj.Tervezz.Elkészìtjük.”

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!