FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik niMin

Kézzel fogható emlékeket vinni a digitális világba. Ebből az elképzelésből született meg 2018-ban a niMin márka, ami a kisgyermekes családoknak segít megörökíteni a babaévek legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatait. A márka ötlete akkor született meg a fejemben, amikor iker kislányaimmal voltam várandós, és szerettem volna megörökíteni az első éveik emlékeit, de sehol nem találtam ehhez megfelelő mérföldkőkártyákat.

Úgyhogy terveztem egyet magunknak. Innen és a lányaim nevének szójátékából indult a niMin. Azóta már nemcsak mérföldkőkártyákkal, hanem babaposzterekkel, keresztszülő felkérő kártyákkal, ajándékcsomagokkal és naplókkal is segítjük az emlékőrzést.

A vásárlóink legnagyobb kedvence a névre szóló babanapló, ami nemcsak a borítóra kerülő név miatt egyedi, hanem azért is, mert már 19 különböző színben érhető el. Ebben a letisztult stílusú babanaplóban minden fontos eseményt és emléket feljegyezhetnek az édesanyák kisbabájuk első 5 évéből. Sok-sok év múlva pedig egy igazán személyes és megható ajándék lehet belőle. Hiszen a közös emlékeknél szerintünk nincs szebb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!