FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik FOLENTA DESIGN

Tervező és tulajdonos:  Kádár- Fűzi Réka

Több mint 6 évvel ezelőtt kezdtem el ékszerkészítéssel foglalkozni és már akkor a zsinórok és fonalak szerelmesévé váltam. A kezdeti ékszereimet egyszerű csomózásos technikával készítettem, de idővel szépen fokozatosan kialakítottam a saját stílusomat. Az egyedi minták alapját a népi motívumok adják, amiket a mai trendekkel, divatos formákkal kombinálok, mint a múlt és a jelen találkozása, melyből egy egészen új formavilág születik meg a kezem alatt. Az ékszereket gyakran párosítom más anyagokkal, mindig keresem az új kihívásokat és az egyedi művészi megoldásokat. Igyekszem természetes anyagokkal dolgozni és a környezettudatosság jegyében, amit tudok újra hasznosítok.

  Az anyagösszetételen túl, a kiváló minőség a másik rendkívül fontos szempont a beszerzéseim kapcsán. Mivel nem csak megálmodom és összeállítom az ékszereket, de saját magam is festem, ezért is kiemelten fontos, az alapanyagok jó minősége. Az ékszerek általam megálmodott színeinek a megvalósítása is egy hosszabb folyamat volt, az évek során kitanultam a textilfestés fortélyait és a színek keverési arányát.. Így tényleg a szivárvány összes árnyalatából tudnak a Folenta Design rajongók választani. 🙂 

 Az idei évben új kiegészítőkkel bővült a márka kínálata, ami különböző fazonú hajpántokból , hajráfokból, hajcsattokból és scrunchie-ból állnak. Kedvenceim a festett színátmenetes darabok, de a különleges mintákból készült kiegészítők is közel állnak hozzám.

A márka olyan hölgyeknek készít ékszereket, akik szeretik az egyedi darabokat, ki mernek lépni a komfortzónájukból és bátran viselnek akár egy hangsúlyosabb kiegészítőt a hétköznapokban is.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!