FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik AromaSarok Natúrkozmetika

Honnan jött a márkanév? Mióta létezik a márkátok? Meséljetek a kezdetekről! Soroljátok fel termékkínálatotokat és jellemezzétek röviden! Melyik termékek a legnépszerűbbek? Hogyan képzelitek el a márka jövőjét 5-10 év múlva? Mi a mottó, vagy hitvallás, ami a legjobban jellemezi a márkát? Miben vagytok jobbak versenytársaitoknál?

Varga Kriszti vagyok, natúr- és orvos esztétikai kozmetikus, gyakorlati oktató, az AromaSarok natúrkozmetika tulajdonosa. 2010 óta aktívan dolgozom a szakmában. Pályám kezdetén tanultam aromaterápiát, így mindenféleképpen olyan nevet szerettem volna, ami hűen tükrözi a természet, az illóolajok és a masszázs iránti szenvedélyemet. Igaz, akkoriban még csak a facebook oldalamhoz és a honlapomhoz kerestem nevet, mára viszont sokkal több lett egy virtuális térnél. Hiszen az AromaSarok Natúrkozmetika 2014-ben nyitotta meg önnálló kozmetikaként a kapuit.

Kozmetikusként főként arckezelésekkel foglalkozom. A legnépszerűbb még mindig a tisztító arckezelés. Megdöbbentő, hogy nemcsak a 20-as éveik elején járó vendégeim kérik, hanem még a 40+-os korosztály is. Ezenfelül nagyon nagy sikere van még a kémiai hámlasztásnak, ami nagyon hatékonyan újítja meg a bőrt. A kezelések mellett kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a vendégeimet a lehető legteljesebb körben edukáljam és megfelelő tanácsokkal lássam el a helyes bőrápolást illetően. Ennek részeként az általam használt márkák, a Mádara Cosmetics és a Mesosystem Medical Cosmetics termékeit is megvásárolhatják, kiválasztásukhoz és használatukhoz megfelelő tanácsot és utánkövetést biztosítok.

Ezért is találó a szlogenem. Az “ILLATOS GONDOSKODÁS” egyik vendégem Google értékelésében szerepelt, ami tökéletesen leírja, milyen nálam lenni és mire törekszem, miután elmennek tőlem a kozmetikából. Számomra a gondoskodás maga a szeretet. Nap mint nap fontos szerepet játszik az életemben, hiszen apró gesztusokkal is ki lehet mutatni, hogy gondolunk a másikra, hogy mennyire szeretjük őt. Az otthoni bőrápolásnál meg különösen fontos, hogy a vendégeim tudjanak kitől kérdezni.

A kézikönyv megszületésének apropója, hogy egyre több tévhit kering az interneten, sajnos olyan emberektől, akiknek semmi közük nincsen a szakmához. A vendégeim is beleesnek ezekbe a bakikba és újra megtanítom számukra, hogy mit, miért és hogyan érdemes csinálniuk. Ezért is szeretnék Neked egy kis ízelítőt adni abból, amiben a vendégeim részesülnek. Remélem szeretni fogod és hozzáad valamit az otthoni rutinhoz!

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!