FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik CHOCOMAZE

2011-ben kezdtem el a csokoládé készítés gondolatának több időt szentelni. Miután otthoni próbálkozásaimat sikeresnek ítéltem meg, elkezdtünk dolgozni a termékek csomagolásán, amikor is felmerül a kérdés, hogy “De mi lesz a név?”. Így született meg séta közben a vessz el az ízek labirintusában koncepció, amiből jött a név CHOCOMAZE – csokilabirintus.

Az előkészületi munkák több, majd egy évet vettek igénybe, majd 2012 októberében elindítottuk webshopunkat. Akkoriban a kézműves csokoládé fogyasztása egyre népszerűbbé kezdett válni, de mindenki bizalmatlanabb volt az online csokirendeléssel szemben. Mára ez azért merőben megváltozott. A műhelyt egyedül vittem az első évben a vállamon, családi segítséggel, majd fokozatosan nőtt a csapat – gyerkőcökkel együtt.

Sokáig táblás csokoládéban gondolkoztunk, majd folyamatosan kerestük, mivel tűnhetnénk ki. Így jött a fotós csoki, ahol a képszerkesztőnkbe feltöltött képeket nyomtatjuk rá ételfestékkel a csoki felületére, majd 2019-ben a CrunCHÉ és FruCHÉ termékcsalád. Ez az amivel igazán egyedivé váltunk, a krancsikhoz hasonló termékeket a környékbeli országokban nem készítenek. Így lettek ők a fő irányvonal a magyar piacra való lépésünknél is 2020-ban, jelenleg fokozatosan váltják fel népszerűségben a táblás csokikat. Egy olyan termékcsaládot szerettünk volna megalkotni, ami nem csak nagyon finom, de minden szempontból megfelel a jelen kor táplálkozási trendjeinek, illetve csomagolása is környezettudatos.

Ebben az irányban szeretnénk továbbra is haladni, hogy a lehető legtisztábban étkezzünk és a lehető legkisebb mértékben szennyezük környezetünket.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!