FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik HAGNE Natural Cosmetics

A HAGNE márka alapításával prémium minőségű naturális szépségápolási termékpalettát szerettünk volna mindenki által elérhetővé tenni.

A testápolási termékek által kiváltott allergiás reakciók és a természetes termékek iránti vágy vezetett oda, hogy naturális termékeket hozzunk létre. Így születtek meg az először a testvajaink, melyek a legnépszerűbb termékeink. A testvajak mellé agyag arcmaszkokat és szépségolajokat is készítünk melyekkel az arc ápolását is megoldjuk.

Termékeink 100%-os tisztaságúak, mert víz-, vegyszer-, parfümmentesek és készítésükhöz kizárólag magas minőségű hidegen sajtolt növényi olajokat és növényi vajakat használunk fel. A víz elhagyásával termékeink koncentráltan tartalmazzák a csodálatos növényi hatóanyagokat, melyek a problémamegoldásra koncentrálnak így látványos eredményt mutatnak.

Kezdetektől fogva az alapelveinkre fókuszálunk – miszerint a termék minősége és az etikai elveink soha nem áldozhatók fel a profit növelése érdekében. Fontos számunkra, hogy termékeinkhez használt csomagolóanyagok újrahasznosíthatóak, alapanyagaink fair trade kereskedelemből származnak és állatokon nem tesztelünk.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!