FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Primus

A Primus egy magyar ,kézműves,családi vállakozás, ahol glutén,tej,tojás,cukor mentes kekszeket készítünk. 9 évvel ez előttről indul a történetünk, amikor egy Paleo éttermet álmodtunk meg magunknak. Egy speciális igényeket kielégítő helyet, ahol a magyar konyha remekeit készítettünk a hozzánk betérő vendégeinknek glutén, tej, cukormentesen. Az étterem konyháján sokat sürögtünk-forogtunk,a vendégeink az ételek mellett nagyon szerették a süteményeinket, kenyereinket, kis idő múlva azon kaptuk magunkat, hogy megrendelésre készítjük őket.

2013-ban, korai volt még ez a fajta étterem, viszont minket elindított egy vonalon. Saját magunk tapasztaltuk milyen nagy az érdeklődés a mentes péksüteményekre, ez adta meg nekünk a kellő löketet, hogy váltsunk. Hamarosan megnyitottuk Budapest egyik kertvárosi részén a Cukrászdánkat, ahol gluténmentes üzemünkben kezdtük el készíteni a finomságokat. Nagyon gyorsan történtek az események, szájról-szájra terjedt a hírünk, sok vendégünk volt, egyre több lett a torta megrendelésünk, még több viszonteladó keresett meg minket, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, egy szép kis közösséggé nőttük ki magunkat.

Nagyon sokat kísérleteztünk, megismertünk különféle alapanyagokat, nagy volt bennünk az alkotói vágy és a visszajelzések alapján isteniek voltak a termékeink, szerettük ezt az időszakot. Amikor 4 éves lett a Cukrászda, megérettünk arra, hogy a belvárosban is nyissunk egy új üzletet, itt már bővítettük a repertoárunkat, voltak különböző reggelik, granolák, péksütemények, hideg-meleg szendvicsek, sütemények, kávék.

2017-ben megszületett a második gyermekünk, ezáltal sokkal nagyobb logisztikát igényelt a két cukrászda, a viszonteladók, az alkalmazottak, céges teendők egy kézben tartása. Sokat gondolkodtunk, mérlegeltünk, igyekeztünk meghozni a számunkra legjobb döntést, ezért arra jutottunk, hogy az üzemet leköltöztetjük vidékre és a már meglévő kekszeinket ott fogjuk gyártani. A cukrászdákat végül bezártuk és elkezdtünk csak a kekszekkel foglalkozni.

A Pesti forgatag után megtapasztaltuk, hogy milyen jól tudunk működniimmáron két gyerekes családként egy vállalkozással. Jelenleg 17 féle kekszet készítünk, édes és sós kekszek, baba kekszek, teasütemények alkotják a repertoárunkat, egy komplett termékcsaláddá nőttük ki magunkat. Viszonteladóink ország szerte forgalmazzák termékeinket, de külföldi szerződött Partnereink is vannak, akiknek saját márkás termékként készítjük a kekszeket. Célunk,hogy még több helyre eljutassuk termékeinket, megőrizzük a házias ízvilágukat ,melytől igazán érződik, hogy a szívünket-lelkünket beletesszük. Azon dolgozunk, hogy termékeink hosszú évek múltával is valódi értéket képviseljenek.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!