FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik DAISY natural cosmetics

A DAISY natural cosmetics 2020. év végén alakult kis családi manufaktúra, mely megszületését a tudatosság, a természet iránti szeretet és tisztelet hozta létre. Nálunk csak természetes hatóanyagokból készült, vegán arcápolási termékeket találsz, melyek az adott bőrtípus szükségletei mellett hidratálnak, antioxidáns hatóanyagainak köszönhetően lassítják a bőr korai öregedését és védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben.

A névadó százszorszép (daisy) számunkra a szépséget, a fiatalságot, a kifinomultságot sugározza. Azt tartja a mondás, ha valakinek százszorszépet ajándékozol, akkor egy titkot adsz át vele együtt. Mi a kozmetikumaimban rejlő titkot szeretnénk nektek átadni. Azt, amitől minden termékünk magával ragad, és bőröd már az első használat után meghálálja a természetes összetevők jótékony hatását.

Hogy mi ez a titok? Mottónk elárulja: „Tudatosan a szépségért.”

A tudatosság már a tervezés első lépéseinél megkezdődött, hisz csak természetes összetevőket használunk. A hidegen sajtolt olajok hazai gazdaságból, feldolgozásból érkeznek, valamint ECOCERT/COSMOS tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokkal dolgozunk. Termékeink nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, kőolajszármazékot, parabéneket, nem végzünk állatkísérleteket, – magunkon teszteljük kozmetikumainkat. Minden termékünk tégelyét visszaváltjuk. A gondos szakértelemmel megtervezett receptúráinkból szívvel-lélekkel és kézzel készítjük kozmetikumainkat, amelyekre arcbőröd mindig is vágyott.

Válaszd te is a tudatos, minőségi szépségápolást a DAISY natural cosmetics termékeivel és élvezd az egészséges és ragyogó bőr nyújtotta magabiztosságot!

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!