FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik NaTuri

A NaTuri egy családi manufaktúra, ahol prémium minőségű élő, nyers vegán ételeket készítünk 2008 óta.

Fontos számunkra a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt valljuk, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

Folyamatosan fejlesztjük a recepteket, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokból, az egymással harmonizáló ízekből, színekből, összetevőkből készüljenek az aszalványaink, süteményeink, fermentált termékeink. Összes termékünk saját receptúrával, kézzel készül pécsi manufaktúránkban.

Aszalt termékeinket három kategóriában gyártjuk, az Élő kenyerek, Chipsek és Kekszek összesen 18 különböző termékként szolgálják a vásárlóink egészségét. Egyedülálló termékeink 70-90% zöldség-gyümölcs tartalommal, kíméletes aszalással 40-42 fokon, különleges kézi formázással készülnek.

Élő édességeink liszt-, glutén-, tej-, tojás-, cukor- és élesztőmentesen készülnek, csak darabolással, turmixolással és hűtéssel. Így a gyümölcsökben lévő ízek, színek és a gyümölcsök beltartalma sem sérül.

Fermentált termékeink funkcionális probiotikumnak számítanak, rendszeres fogyasztásukkal emésztőrendszerünk működése természetes módszerekkel válik újra egészségessé.

Az élő ételek készítése számunkra egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként csodák születnek. Harmónia és szépség, teljes összhangban. A mottónk: Élő, éltető táplálkozás, örömmel és szabadon.


Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!