FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik APIVITA

AZ APIVITA NÉV: APIS (MÉH) + VITA (ÉLET) = APIVITA, A MÉHEK ÉLETE

A márkanév a latin Apis (méh) és Vita (élet) szavakból származik. Jelentése: “A méhek élete”, mely tükrözi a cég filozófiáját: A méh, mint élő organizmus, soha nem hagyja abba az értékteremtést a társadalom, a természeti környezet és a gazdaság számára.

Az APIVITA Története

Két fiatal gyógyszerész Nikos és Niki Koutsiana – az APIVITA alapítói – a méhek társadalmát, a görög növények egyedülálló biológiai sokszínűségét, valamint az egészséggel és szépséggel kapcsolatos hippokratészi holisztikus megközelítést tanulmányozva inspirálódtak arra, hogy létrehozzák az első természetes, méhészeti termékek és gyógynövénykivonatok felhasználásával készített kozmetikumokat. Így született meg 1979-ben az első natúr kozmetikumokat gyártó családi vállalkozás Görögországban, az APIVITA.

TERMÉSZETES

Az APIVITA kozmetikumok természetes összetevőket, a mediterrán természet növényeinek értékes kivonatait, a méhészet nyújtotta, magas tápértékű összetevőket, valamint szerves illóolajok kombinációját tartalmazzák. Az APIVITA készítmények 85-100% természetes összetevőt tartalmaznak és formulájuk mentes szilikontól, parabénektől, ásványi olajoktól, propilénglikoltól, makrociklikus pézsmától (PCM), nitropézsmától (NM) és ftalátoktól. Az APIVITA-nál mindent azért tesznek, hogy támogassák, fenntartsák és tiszteljék a földet, ahol élünk. Amennyire csak lehetséges, csökkentik a csomagolásra és promócióra használt anyagok mennyiségét és növelik az újrahasznosított nyersanyagok használatát. Környezetbarát anyagokat választanak termékeik csomagolására.

HATÉKONY

Az APIVITÁ-t a méhek társadalma inspirálja, termékeit bizonyítottan hatékony, magas biológiai értékű méhészeti termékekkel gazdagítja. Az APIVITA saját kutató-fejlesztő laboratóriummal rendelkezik, termékeit az innovatív, természetes és hatásos kozmetikumok fejlesztésében szerzett évtizedes tapasztalat felhasználásával, bőrgyógyászok, gyógyszerészek és nemzetközi egyetemek közreműködésével fejleszti. A felhasznált összetevők a „zöld” kozmetológia élvonalába tartoznak és közülük több az APIVITA szabadalmával védett. A termékek hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt. A termékek hatékonyságának további növelése érdekében az APIVITA innovációja, hogy formuláiban görög hegyi tea, zöld tea vagy rozmaring felhasználásával készült infuzummal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet.

HOLISZTIKUS – ÁTFOGÓ, TELJESSÉGRE TÖREKVŐ SZEMLÉLET

A hippokratészi filozófia inspirálta azt a hozzáállást, amivel az APIVITA a különböző problémákra a megoldást átfogóan igyekszik megtalálni. Minden APIVITA bőrápoló termék több funkciós, összetett megoldást kínál az adott bőrproblémára: egyszerre hidratál, véd a környezetünkből a bőrre kerülő oxidatív gyökök ellen, megelőzi a korai bőröregedést, valamint a tiszta, 100%-os, minősített organikus illóolajoknak köszönhetően felfrissít, enyhíti a feszültséget és a stresszt. Minden termék a termékcsalád többi tagjával együttműködve, egymás hatását erősítve, szinergikusan működik, hogy maximális hatékonyságot biztosítson.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!