FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Schüssler Natur CosMEDics

A hazai fejlesztésű és gyártású Schüssler Natur CosMEDics termékek a Schüssler ásványi sók erejét bio hatóanyagokkal kombinálva szállnak szembe a bőrproblémákkal!

Natúrkozmetikumaink működési elve a Dr. Wilhelm Schüssler 1873-ban megalkotott ásványi só ingerterápiáján alapul. Termékeink a bennük lévő Schüssler-sók hatásmechanizmusának köszönhetően a bőr „tanítóiként” hosszú távon képesek visszaállítani a bőr egészséges működési folyamatait. A Schüssler Natur CosMEDics márkát Soós Adrienn álmodta meg és hozta létre, a márka első kozmetikumai 2013-ban születtek meg, a kínálat azóta is egyre bővül.

Elkötelezettek vagyunk termékeink 100%-ban természetes összetétele, valamint a válogatott, sem a bőrt, sem a környezetet nem károsító összetevők és a környezetbarát csomagolások iránt. Termékskálánk az arcbőr ápolására fókuszál. Arctisztítók, funkcionális arckrémek, arcszérumok és -elixírek egész sorát fejlesztettük ki, de palettánkon testápolók, kézkrémek, ajakápolók, fogkrémek, szilárd samponok és babakozmetikumok is megtalálhatók.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!