FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Boook

A BOOOK Kiadó 2008-as megalakulása óta törekszik igényes, tartalmas és innovatív könyvek megalkotására szakmai műhelyében. Kiadványaink többsége gasztronómiai, illetve design-fókuszú. Szakácskönyveink a legjobb recepteket kínálják a hagyományos vagy reformtáplálkozást folytatók, a különleges táplálkozási igényű, egészségtudatos vagy speciális diétát követő olvasóink számára egyaránt.

Vegetáriánus, vegán, glutén- vagy laktózmentes receptgyűjteményeink éppúgy nélkülözhetetlenek a mindennapokban, mint a klasszikus magyar édességeket, a gyorsan összedobható ételeket vagy épp a legizgalmasabb vadételek leírását közreadó köteteink. Könyves műhelyünknek a legnépszerűbb gasztrobloggerek épp úgy tagjai, mint a világhírű séfek.

Célunk, hogy olyan minőségi, kívül-belül egyedi kiadványokat alkossunk, amelyek nemcsak hasznosak, hanem a szemet is gyönyörködtetik – ennek elismeréseként több kiadványunkat, is kitüntették a világ legszebb és legjobb szakácskönyveit díjazó Gourmand Awardson.

Design és szépirodalmi témájú könyveink ugyancsak a minőség iránti elkötelezettségünk jegyében készülnek. Kiadványaink elérhetők a könyvesboltokban vagy a www.boook.hu-n.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!