FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Cseperedő rím

Kislány korom óta minden érzésemet az íráson keresztül tudtam kivezetni magamból. Rengeteg füzetet töltöttem meg a gondolataimmal. Vigasz, barát, megnyugvás volt nekem és a mai napig ez a legerősebb eszközöm a nehéz helyzetekben.

A Cseperedő rím 2018 év elején indult útjára. Az akkor fél éves kislányomnak költöttem kis gyermekverseket, amire tornáztunk, amire közösen szeretgettük őt a férjemmel . A versikék hamar kiegészültek további érzelmekkel. Mindenről szól, amiről az élet: szerelem, csalódás, anyaság, barátság, félelem, önismeret, bánat, öröm…

2020-ban találtam rá, hogyan is szeretnék testet adni a cseperedő rímeknek. Ekkor kezdtem el  fa hímzőkeretben meghímezni a gondolataimat. Így indult el a vállalkozás. Azóta a fali képek mellet párnahuzatokon, vászontáskákon, neszeszereken, képeslapokon és bögrén is születnek a cseperedő rímek.

Az eddigi legnagyobb sikernek a császárhegemhez írt rímemet tartom. „Gondoltál már úgy a hegre, hogy az élet kaput hímzett a testre?” Hogy miért ez volt számomra az eddigi legnagyobb dolog a Cseperedő rím életében? Mert rengeteg császárral szült édesanya talált vigaszt ebben a gondolatban. Nagyon sokan őszintén írtak az érzéseikről a hegükkel kapcsolatban. Hatalmas elismerés számomra, hogy volt olyan vásárlom, aki az édesanyjának ezt a gondolatot hímeztette meg velem karácsonyi ajándékba. Nem tudok elképzelni ennél nagyobb elismerést.  Erről szól számomra a cseperedő. Hogy a rímeim segítségével olyan szavakat adjanak ajándékba az emberek egymásnak, maguknak, amik nem biztos, hogy máshogy kimondásra kerültek volna.

Rengeteg tervem van a jövőre nézve, folyamatosan születnek az új rímek, amik arra várnak, hogy meghímezzem őket. Szeretném, ha a rímeim vigaszt, megnyugvást, felismerést, örömöt adnának annak, aki elolvassa őket.  A jövőben is azon dolgozom, hogy a rímeken keresztül megmutassam, mekkora ereje van a szavaknak.

Hiszem, hogy a szép szó közelebb hoz minket egymáshoz és önmagunkhoz. A Cseperedő rím küldetése, hogy a szavak segítségével inspiráljam arra az embereket, hogy kimondják az érzéseiket, beszélgessenek, kapcsolódjanak egymáshoz és önmagukhoz. 

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!