FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Cseperedő rím

Kislány korom óta minden érzésemet az íráson keresztül tudtam kivezetni magamból. Rengeteg füzetet töltöttem meg a gondolataimmal. Vigasz, barát, megnyugvás volt nekem és a mai napig ez a legerősebb eszközöm a nehéz helyzetekben.

A Cseperedő rím 2018 év elején indult útjára. Az akkor fél éves kislányomnak költöttem kis gyermekverseket, amire tornáztunk, amire közösen szeretgettük őt a férjemmel . A versikék hamar kiegészültek további érzelmekkel. Mindenről szól, amiről az élet: szerelem, csalódás, anyaság, barátság, félelem, önismeret, bánat, öröm…

2020-ban találtam rá, hogyan is szeretnék testet adni a cseperedő rímeknek. Ekkor kezdtem el  fa hímzőkeretben meghímezni a gondolataimat. Így indult el a vállalkozás. Azóta a fali képek mellet párnahuzatokon, vászontáskákon, neszeszereken, képeslapokon és bögrén is születnek a cseperedő rímek.

Az eddigi legnagyobb sikernek a császárhegemhez írt rímemet tartom. „Gondoltál már úgy a hegre, hogy az élet kaput hímzett a testre?” Hogy miért ez volt számomra az eddigi legnagyobb dolog a Cseperedő rím életében? Mert rengeteg császárral szült édesanya talált vigaszt ebben a gondolatban. Nagyon sokan őszintén írtak az érzéseikről a hegükkel kapcsolatban. Hatalmas elismerés számomra, hogy volt olyan vásárlom, aki az édesanyjának ezt a gondolatot hímeztette meg velem karácsonyi ajándékba. Nem tudok elképzelni ennél nagyobb elismerést.  Erről szól számomra a cseperedő. Hogy a rímeim segítségével olyan szavakat adjanak ajándékba az emberek egymásnak, maguknak, amik nem biztos, hogy máshogy kimondásra kerültek volna.

Rengeteg tervem van a jövőre nézve, folyamatosan születnek az új rímek, amik arra várnak, hogy meghímezzem őket. Szeretném, ha a rímeim vigaszt, megnyugvást, felismerést, örömöt adnának annak, aki elolvassa őket.  A jövőben is azon dolgozom, hogy a rímeken keresztül megmutassam, mekkora ereje van a szavaknak.

Hiszem, hogy a szép szó közelebb hoz minket egymáshoz és önmagunkhoz. A Cseperedő rím küldetése, hogy a szavak segítségével inspiráljam arra az embereket, hogy kimondják az érzéseiket, beszélgessenek, kapcsolódjanak egymáshoz és önmagukhoz. 

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!