FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Girlandia Decor

Andi vagyok, Kecskeméten élek kislányommal, Majával.

A márkám névválasztása szinte sorsszerű volt: Girland, én meg Andi vagyok, hát összeraktam a kettőt: girlANDI, melynek végére odabiggyesztettem egy „a” betűt és már meg is született a GIRLANDIA 🙂

Az induló termékeim girlandok voltak, melyeket a mai napig is készítek. Mára széles palettából választhatóak fényképes-zászlós girlandok, „Dundi betűk”, textilsárkányok és többféle formájú girlandok, köztük a legkedveltebb a vonatos girland. Mindvégig az egyediségre és névre szólóságra fektettem/fektetem a hangsúlyt.

Év eleje óta sokat bővült a kínálat, igyekeztem a girlandok köré „építkezni”. Készítek Szundi pajtikat, melyek a formapárna és a plüss játék közti átmenet és igen nagy népszerűségnek örvendenek. A termékeim között megtalálhatóak a címke játékok névre szólóan, színezhető figurák és további textil játékok is készülnek folyamatosan.

Az összes általam használt minta saját tervezésű, én készítem az anyagkat is, otthon szublimációs nyomtatást követően hőpréselem az anyagba. Ennek legnagyobb előnye, hogy 100%-ban személyre szabható minden IS 🙂 Más színt szeretnél? Semmi gond, akkor átszínezzük. Túl kicsi a füle? Sebaj, máris megoldjuk. Masni helyett virággal szeretnéd? Kész is!

Manapság mikor bárki számára bármi pár kattintással elérhető az interneten, egyre inkább felértékelődik az egyediség. Amikor valami csak neked szól, hajszálpontosan illeszkedik az elképzelésedbe és meg is találod ezt a dolgot, akkor az fantasztikus érzés. Mert valljuk be, hiába a nagy kínálat, sokszor még így se találkozik a saját ízlésünkkel. Én ezt az űrt szeretném betölteni.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!