FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Catrice

Mint minden nagy történet, a miénk is egy csoport bátor nővel kezdődik és egy küldetéssel: bebizonyítani, hogy lehetséges egy luxus ihlette, innovatív smink márkát létrehozni kiváló áron.

A Christina Oster-Daum által alapított cég 2004-ben nyitotta meg kapuit Németországban, és azóta folyamatosan bővülő globális jelenlétünk bebizonyította, amit mindig is tudtunk – a sminkviselők mindenhol kiváló minőségű sminkre vágynak megfelelő áron.

A Catrice sosem hagy ki egyetlen trendet, must-have terméket, vagy apró részletet sem. A termékválaszték igen meggyőző: széles színválaszték trendi és klasszikus színekkel tarkítva. Magas minőségű összetevőkből álló termékek, luxus textúrák és innovatív formulák, prémium csomagolásban. Az ideális ár-érték arány pedig tovább fokozza a vásárlás élményét.

Egy évben 2x, a termékek 25%-a teljesen megújul, hogy mindig legyen új felfedeznivaló. Emellett a belső Trend Osztályunk évente 14 limitált kollekciót fejleszt ki: melyeket a divatvilág kifutói inspirálnak, ezeket az ötleteket pedig integráljuk az egyes limitált kiadásokba.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!