FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Palmer’s

A márka fennállásának 181. születésnapját ünnepli 2021-ben. 100%-ban családi tulajdonú cég, mellyel a márka szakértője és legnagyobb képviselője a bőr- és hajápolás kakaóvaj és kókuszolaj tartalmú termékeinek.

1971-ben került a márka a brit Arnold Neis (kémikus professzor) által alapított családi cég kötelékébe és egyben ekkor indította világhódító hadjáratát, mellyel ma már közel 100 országban elérhetőek termékek. Folyamatos kutatás és fejlesztés jellemzi a céget, az összetevők leghatékonyabb és legjobb felhasználási módjainak folyamatos építésével.

A márka egyszerre képviseli az egyedülálló prémium bőrápolási megoldásokat a természetes összetevők előtérbe helyezésével. Kivétel nélkül minden termék parabén mentes, nagyrésze hipoallergén is.

Nem csak egy cég.

A Palmer’s család számára a társadalmi felelősségvállalás alapvető fontosságú.

A márka által képviselt értékes természetes összetevők fennmaradásának, emberközpontú és környezetkímélő felhasználásának elkötelezett támogatója.

A Palmer’s a nők elkötelezett támogatója, termékeivel a bőr legkülönbözőbb problémáira kínál megoldást. Ezen felül a mellrák elleni küzdelem büszke támogatója is.

Számunkra ezek az igazi értékek.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!