FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Tiszi ékszerek

“Minden nő megérdemli, hogy viseljen minden nap valami nagyon egyedit!”

Tiszi vagyok, polgári nevem Szabóné Csiby Hajnalka – ékszertervező, álmodozó. A fenti alapelvem vezérel ékszereim megalkotásában. Megálmodom, beleálmodom az épp aktuális kedvenc gyöngyeimet, kitalálom a kedvenc színeimmel és megfűzöm vagy ékszergyantába öntöm Neked! Egy álmot és annak megnyilvánulását kapod meg tőlem. Egy hordható és viselhető álmot, ami kiegészít Téged, amit én álmodtam meg Neked.

Történetem így kezdődött:

2006-ban egy teljesen átlagos napon, egy kézműves magazinhoz ajándékba kaptam egy csomag gyöngyöt és egy mintát. Előtte soha még egy gyöngy sem volt a kezemben. Nem emlékszem hányszor fűzhettem újra azt a mintát mire sikerült, de olyan voltam, mint egy kisgyerek, aki csak újra és újra fűzi a gyöngyöket… akkor ott eldöntöttem: én megtanulom ezt a mesterséget! És úgy lett!

2020-ban elhatároztam, hogy továbbfejlesztem magam és elkezdtem az ékszergyanta fortélyait tanulni. És ez is szenvedélyemmé vált. A színek játéka, a formák át- és újragondolása, az ékszergyanta csodás csillogása hívta elő belőlem a tüzet az ékszergyanta ékszerek készítéséhez. Szeretem kombinálni az ékszergyantát a gyöngyökkel, ezzel egy új vonalat indítva el az ékszertervezésben.

Ékszereim egyediek, nem készítek nagy tételben semmit. A legtöbbjéből csak egy-egy darab lesz. Így biztosítom azt, hogy egyedinek és különlegesnek érezd magad az ékszereimet viselve. Célom, hogy az általam készített ékszert hordva jól érezd magad. Hogy azt érezd, hogy ez hiányzott az öltözékedhez, ez pont neked való.

Cégem aprócska, pont ezért személyes. Mindig figyelni fogok az egyéni kérésekre, nem lesznek elveszett levelek vagy üzenetek. Minden részlet rajtam fut át, így tudom biztosítani, hogy minden megrendelőm azt kapja, amit kért. Pont ezért nyugodtan bízd rám a saját ékszerálmaidat, beszélj a vágyaidról, hogy együtt megálmodhassuk, és én ékszerbe önthessem neked őket.

Hiszem, hogy egy egyedi ékszer képes megmutatni viselője belső szépségét, szavak nélkül.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!