FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik nnoori gardrob

Nóri vagyok a nnoori gardrob megálmodója. Mindig is imádtam a ruhákat, a divatot, de emellett fontos szerepet kap a tudatosság is az életemben. Fiatal nőként szeretem követni az aktuális trendeket, viszont nem szívesen vásárolok új ruhákat. A vállalkozásom fő profilja a használtruha értékesítés online felületen. Közel 8 éve hobbiként jelen vagyok különböző adás-vételi oldalakon, 2020 márciusában készítettem el a hozzátartozó Instagram oldalt, amivel egyből hatalmas sikert és rengeteg pozitív visszajelzést értem el. Ezeknek köszönhetően 2020 decemberében pedig megnyitottam a webshopot. A legnagyobb motivációt azóta is a vásárlóim, és a mára kialakult törzsvásárlói közösség adja.


Minden ruhát személyesen, egyesével válogatok ki, így tükrözik a saját ízlésemet. Szeretném, ha minden lánynak, nőnek elérhetőek lennének ezek a válogatott, fiatalos, divatos darabok megfizethető áron. A mai rohanó világban nem mindenkinek van ideje órákat tölteni válogatással, amikor kifejezett keres egy-egy darabot vagy csak szeretné megújítani a ruhatárát.
A webshopomban könnyedén, online tudtok válogatni a női ruhák, kiegészítők, cipők közül. A hetente megújuló árukészletben minden méretre, testalkatra, alkalomra található darab.


A ruhák mellett egy újabb hobbim volt a varrás, így efelé is elkezdtem bővíteni a termékeimet.️ Az első ilyen általam készített termékek a hajgumik, úgynevezett scrunchie-k. Mindegyik hibás, de különleges mintával vagy anyaggal rendelkező felsőkből, ruhákból készülnek. Minden termék egyedi, limitált darabszámban elérhető, így mindig változatos kínálatot tudok nyújtani, és mindenki megtalálhatja a színben, mintában hozzá illő darabot.


Kisvállalkozásként nagyon fontos a vásárlóim véleménye, Instagram-on nem csak követőim vannak, hanem egy közösséget szeretnék felépíteni. A termékek mellé inspirációt és további tartalmakat is nyújtok. Célom, hogy visszatérő, elégedett vásárlóim legyenek, akik megtalálják az álom ruhájukat Nálam.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!