FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik nnoori gardrob

Nóri vagyok a nnoori gardrob megálmodója. Mindig is imádtam a ruhákat, a divatot, de emellett fontos szerepet kap a tudatosság is az életemben. Fiatal nőként szeretem követni az aktuális trendeket, viszont nem szívesen vásárolok új ruhákat. A vállalkozásom fő profilja a használtruha értékesítés online felületen. Közel 8 éve hobbiként jelen vagyok különböző adás-vételi oldalakon, 2020 márciusában készítettem el a hozzátartozó Instagram oldalt, amivel egyből hatalmas sikert és rengeteg pozitív visszajelzést értem el. Ezeknek köszönhetően 2020 decemberében pedig megnyitottam a webshopot. A legnagyobb motivációt azóta is a vásárlóim, és a mára kialakult törzsvásárlói közösség adja.


Minden ruhát személyesen, egyesével válogatok ki, így tükrözik a saját ízlésemet. Szeretném, ha minden lánynak, nőnek elérhetőek lennének ezek a válogatott, fiatalos, divatos darabok megfizethető áron. A mai rohanó világban nem mindenkinek van ideje órákat tölteni válogatással, amikor kifejezett keres egy-egy darabot vagy csak szeretné megújítani a ruhatárát.
A webshopomban könnyedén, online tudtok válogatni a női ruhák, kiegészítők, cipők közül. A hetente megújuló árukészletben minden méretre, testalkatra, alkalomra található darab.


A ruhák mellett egy újabb hobbim volt a varrás, így efelé is elkezdtem bővíteni a termékeimet.️ Az első ilyen általam készített termékek a hajgumik, úgynevezett scrunchie-k. Mindegyik hibás, de különleges mintával vagy anyaggal rendelkező felsőkből, ruhákból készülnek. Minden termék egyedi, limitált darabszámban elérhető, így mindig változatos kínálatot tudok nyújtani, és mindenki megtalálhatja a színben, mintában hozzá illő darabot.


Kisvállalkozásként nagyon fontos a vásárlóim véleménye, Instagram-on nem csak követőim vannak, hanem egy közösséget szeretnék felépíteni. A termékek mellé inspirációt és további tartalmakat is nyújtok. Célom, hogy visszatérő, elégedett vásárlóim legyenek, akik megtalálják az álom ruhájukat Nálam.

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!