FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik FonalLak

Közel 5000 kötéshez, horgoláshoz, makraméhoz szükséges alapanyagból és kellékből válogathatsz. Talán nem szerénytelen, ha azt mondjuk, mi otthon vagyunk a fonalakban.

A FonalLak webáruház és üzlet 2015-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy  – Magyarországon egyedülállóan – olyan fonalakat, eszközöket, kiegészítőket kínáljunk a vásárlóinknak, amelyek hazánkban különlegesek, modernek, amelyek trendi elfoglaltságot jelentenek és nyújtanak bármelyik korosztálynak. Fontosnak tartjuk, hogy nem csak a fonalat, mint alapanyagot, hanem lehetőleg minden olyan eszközt, kelléket is kínáljunk, amely a különböző kézműves alkotások elkészítéséhez alkalmazhatók.

Valljuk, hogy a kézimunka ereje a jelenlegi kor rohanásában egy olyan érzelmi és lelki többletet ad, amelyet mindenkinek ki kellene próbálnia. Ehhez kínálunk mi a FonalLak-ban sok-sok alapanyagot, inspirációt, egyre bővülő saját készítésű videós- és mintaanyagot.

Termékeink jelentős része újrahasznosított alapanyagokból készült, jónéhányuk ÖKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így biztosítva, hogy akár a legkisebb felhasználóknak is bátran készíthetsz alapanyagainkból. A webshop működése során mi magunk is nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra és újrahasznosításra, így csomagjainkat újrahasznosított dobozokban küldjük lehetőség szerint.

Budapest – de talán Magyarország – egyik legnagyobb alapterületű és kiváló elhelyezkedésű üzletében várjuk a látogatókat az Újpesti rakpart 5 szám alatt a Jászai Mari tértől 5 perc sétára. Üzletünk kutyabarát, bátran hozd magaddal kedvencedet, akár egy Duna-parti séta közben is be tudsz térni körbenézni és vásárolni.

Weboldalunkon szinte heti rendszerességgel mutatunk be saját készítésű videókat, mintaleírásokat, hogy az alkotó kedvű követőinknek minden alkalommal valami újat nyújtsunk.

Várunk Téged is szeretettel akár személyesen, akár virtuálisan. A FonalLak csapatánál mindannyian alkotó kedvű és nagy tapasztalattal rendelkező kötő-horgoló-makramézók vagyunk, bátran kérdezz, ha elakadtál, ha tanácsra van szükséged.

Kövess minden social media felületeinken további ötletekért és inspirációkért.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!