FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Napsugaram

A Napsugaram Natúrpatika egy natúr kozmetikumokat gyártó, kézműves műhely Pest megyében, Göd településen. 2019 óta működik.

Gyógyszerész végzettséggel hatékony, megbízható natúr kozmetikumokat készítek. A készítményekben bőrbarát anyagokat, többek között sheavajat, kakaóvajat, illetve kókuszolajat használok bio minőségben. Alapanyagaink egy részét hazai kistermelőktől rendelem. Termékeimmel teljes körű bőrápolást biztosítok a normál bőrtípustól kiindulva egészen a problémás területekig, mint a száraz, irritált vagy ekcémás, zsíros és/vagy pattanásos bőrtípusok.

Az egész család számára, babától a szépkorúakig kínálok az arcápolás és testápolás területén több mint 30 féle terméket. A legnépszerűbb, prémium kategóriás termékem a Szemkörnyék elixir homoktövismagolajjal. További meglepően hatékony és emellett káros anyag mentes a Sheavajas krémdeo család 7 féle illatban és az ekcémások kedvence, a Gyermekkrém. A kézműves, pálmaolajmentes szappanok művészi kivitelűek.

Hosszútávú terveim között szerepel a termékkör bővítése, újra hasznosítható csomagolások, webshop fejlesztés és munkatársakkal való cégbővítés. Helyi vásárlói közösségekben való értékesítés és Pest megye , ezen belűl a Dunakanyar leginkább ismert és elismert natúrkozmetikum márkája legyen a Napsugaram Natúrpatika márka.

Dr Zdenkó Ágnes, szakgyógyszerész

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!