FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik ALL IN natural food

Az ALL IN natural food-nál 7 éve készítünk ínycsiklandó paleo & vegan finomságokat. Termékkeink közé tartoznak a jégkrémek, élőflórás kókusztejek, a Vegaföl, sütemények (pl. zserbó, bejgli, almás pite), fagyasztott torták, krémdesszertek, juice-ok, csokoládé-és mogyorókrémek, csokoládék, Nacho szószok, krémlevesek és saláták.Viszonteladóink országszerte forgalmazzák termékeinket, (bent vagyunk az Interspar és Spar szupermarket üzletekben), de saját webshopot is üzemeltetünk, valamint külföldi partnereink számára is szállítunk.

Cégünk tulajdonosa Kiss Enikő, többszörös magyar bajnok, válogatott hétpróbázó volt. A sportolás befejezését követően évekig tartó útkeresésbe kezdett, míg rá nem jött, hogy azzal szeretne foglalkozni, ami kiskorától kezdve a hobbija: a sütés-főzés és valami újnak a kísérletezése. 2014-ben alapította meg az ALL IN natural food-ot, amellyel így elsőként vezette be Magyarországon a paleo & vegán termékek csoportját. Kezdetben ötféle jégkrémmel léptünk piacra, mára azonban több mint 70 finomságot gyártunk nap mint nap.


Minden termékünk glutén, -tej, -tojás, -szója, -hozzáadott cukortól mentes és természetes növényi összetevőkből készül. Mindenmentes finomságainkat úgy alkottuk meg, hogy ne csak táplálóak, hanem valóban ízletesek legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ételektől, desszertektől.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!