FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik skinshop.hu

A skinshop.hu egy családi vállalkozás, mely azért jött létre, hogy elhozza Nektek a legjobb koreai arcápolókat és minél több embernek segítsen megtanulni jól bánni a bőrével. Nagyon fontosnak tartjuk a tudatos bőrápolást és hisszük, hogy egy egészséges és szép bőrrel nagyon sokak önbizalma erősíthető. Egy jól kialakított, személyre szabott rutin szó szerint csodát tesz a bőrrel!


És miért éppen koreai? Mert a koreai arcápolás egy rituálé, az egészséges életmód szerves része. Nemcsak a konkrét termékeket jelenti, hanem a bőrhöz való hozzáállást is tükrözi. Emellett pedig Dél-Koreában folyamatosan fejlesztik kozmetikumokat, az állam komoly összegekkel támogatja a szépségipart és az állandó verseny is arra ösztönzi a cégeket, hogy egyre jobb termékekkel rukkoljanak elő. A gyártók szívesen kombinálják a hagyományos növényi kivonatokat mesterséges összetevőkkel és a gyakorlatban is használják a szépségipar legújabb kutatási eredményeit.


Legnépszerűbb termékeink a csiganyálat, illetve a szintetikus viperamérget tartalmazó arcápolók.


A skinshop több mint egy kozmetikai webshop. Ez egy felület, ahol tippeket és tanácsokat osztunk meg a bőrápolással kapcsolatosan és segítünk személyre szabott arcápolási rutint kialakítani bárkinek, akinek szüksége van rá.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!