FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Évca Natural

A kezdetek..

Az indulásom története talán megszokott, 2011-ben ekcémás lett a kisfiam arcbőre.

A gyógymód interneten való keresése közben bukkantam rá arra a tényre, hogy mire reggel kilépünk az otthonunkból, rengeteg vegyszerrel találkozik a bőrünk. Így mindenképpen természetes termékkel szerettem volna kezelni a sebes bőrfelületet.

A megoldást abban reméltem, hogy natúr életmódra állítom át a családomat, amiben mindenki partner volt. Majd meghoztam a döntést – ami azóta meghatározza az életemet -hogy saját készítésű természetes alapanyagokból készült, natúr kozmetikumokkal fogom megoldani a fiam bőrproblémáját.

Az elkészült termékeinknek hála a fiam bőrproblémája már a múlté, és látva, tapasztalva a természetes alapanyagok jótékony hatását, tovább haladtam ezen az úton. A kezdetektől nagyon fontos volt számomra, hogy termékeim kizárólag természetes összetevőkből készüljenek: növényi olajokból, vajakból, természetes színezőanyagok (agyagok, ásványok), tiszta illóolajok, kecsketej és teák hozzáadásával, tartósítószer nélkül. 2013 óta az igényeknek megfelelően bővült a termékpaletta krémekkel, szérumokkal, amihez Ecocert tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat használok, és olyan tartósítószereket melyek bio kozmetikumok tartósítására alkalmazhatóak. Mindig azt tartottam az alapanyagok kiválasztását illetően, hogy csak olyat használok, amit én is nyugodt szívvel odaadok a gyermekleimnek.

Az a célom, hogy – akár bőrproblémádra keresel megoldást, akár erős elhatározás született benned, hogy nem károsítod többé magad mindenféle vegyszerekkel – Te is megtaláld azt a natúr kozmetikumot, amit szívesen használsz, és a saját bőrödön érzed jótékony hatását.

Egy jó döntés…

A természet, az ősi gyógymódok már bizonyítottak, most te is ott tarthatod kezedben a természet azon kincseit, ami az egész életedet megváltoztatja. Termékeimen keresztül bemutatom ezt az életmódot, amihez egy DÖNTÉS kell, és sokszor nem könnyű kompromisszumot kötni, de rövid- és hosszútávon is megéri. És ehhez a döntéshez Te kellesz! Gyere, tarts velem!

Segít a természet, hogy megváltozhass, ehhez bizalom kell.

Amire az Évca Natural-nál biztosan számíthatsz

  • termékeinkhez az alapanyagokat biztonságos, megbízható helyről szerezzük be
  • jóváhagyott és folyamatosan bővülő termékpalettánk széleskörű igényeidre kínál megoldást
  • a Vásárlói reakciók gyors feldolgozását
  • termékeink folyamatos kontrollálását
  • gyártói kommunikáció megteremtését
  • mindezt a TERMÉSZET ÉRTÉKEINEK felhasználásával

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!