FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Inecto

Az Inecto egy vidám, lendületes, életörömöt sugárzó brit szépségápolási márka, melynek minden termékét maga a természet ihlette.

Az inecto haj- és testápolási termékek gondoskodással és szeretettel készülnek, melyekben a természet ajándékainak jótékony hatása táplálja, tisztítja, varázsolja simává és tündöklővé hajadat és bőrödet. Az összetevők kiválogatása során elsődleges szempont volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsák felhasználóik számára, ezért esett a választás a kókusz-, az avokádó- és az argánolajra, valamint a kakaóvajra. A termékekben megtalálható organikus olajak természetes forrásból vagy fenntartható gazdaságból származnak. Soha nem tesztelnek állatokon, minden termékük vegánbarát termék.


A termékek összetétele a tavalyi év során újult meg, formulái akár 98%-ban természetes forrásból származó összetevőket tartalmaznak. Így még természetesebben és gyengédebben táplálják hajadat és bőrödet.
Ismerd meg az többi inecto terméket is! Látogass el a www.inecto.hu oldalra és merülj el a természet kincseiben az inecto haj- és bőrápolási termékei által!

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!