FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik MARNYS®

MARNYS, a folyékony vitaminok specialistája.

Az 1968-as alapítású spanyol Martinez Nieto vállalat márkája, a MARNYS® szerte a világon már több, mint 60 országban van forgalomban.

Easy to use – Használd könnyedén!

A MARNYS® vitaminok főként ivóampullás kiszerelésben járulnak hozzá a kiegyensúlyozott életminőség fenntartásához. Nagy előnyük, hogy kísérőfolyadék nélkül bevehető és minden korosztály számára könnyen fogyasztható. Az ivóampullák egyenként, higiénikus csomagolásban tartalmazzák az egy napra szánt vitamin, illetve étrend-kiegészítő adagot.

Vitaminokról folyékonyan

A folyékony formában bevitt vitaminok a szervezetbe való belépés pillanatától kezdve elkezdenek beépülni, így segítve a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, azaz a mikro tápanyagok egyensúlyának fenntartását. A formulának köszönhetően 90-98%-ban hasznosulnak. A termékek hatóanyag-kombinációi célzottan kerültek összeállításra, legyen szó immunerősítésről, fizikai aktivitásnövelésről vagy akár szépségápolásról.

A minőség garanciája

MARNYS® elkötelezett híve a természetes alapanyagok használatának, a gyártásban nem alkalmaz ionizált sugárzással kezelt alapanyagokat, továbbá tartózkodik a GMO (genetikailag módosított) összetevőktől is. A termékek a modern táplálkozási alapelveknek megfelelően a laktóz-(tej-) és gluténmentességen túl még sokféle mentességi igényt kielégítenek, valamint a vegán életmódot követők részére is van ajánlatunk. Minden MARNYS® termék Cruelty Free, azaz nem tesztelték állatokon.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!