FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik essence

Az essence-t 2001-ben indította el egy bátor vállalkozó nő, Christina, aki egy másféle kozmetikai márkát akart készíteni – egy igazán szórakoztató márkát, amely kiváló minőséget és kiváló árakat kínál. Első országában, Németországban 2002-ben indult. Aztán 2007-ben az essence top márkává vált Németországban, és 50 másik országban kezdték értékesíteni. Magyarországon 2008-ban vezették be.

Kis csapatunk elkötelezett aziránt, hogy megfizethető, szórakoztató, és kiváló minőségű termékeket vigyen a komoly kozmetikumok világába. Miért választanál csak egy rúzst, szemceruzát, körömlakkot, szemhéjfestéket, szájfényt, (érted a lényeget!), ha kipróbáhatod az összeset? Így kezdődött az egész!

Hiszünk a kiváló minőségű sminkben és a nagyszerű árakban. A szépségnek nem kell sokba kerülnie. Nap mint nap bebizonyítjuk, hogy a kiváló minőség és innováció nem ár kérdése. Termékeink 95%-át Európában gyártjuk. Összetevőink megfelelnek az Európai Unió kozmetikai irányelvének és az Egyesült Államok szigorú szabványainak. A termékek egytől-egyig állatkísérlet-mentesek.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!