FeMini Box
Magyarország tematikus női meglepetésdoboza izgalmas és különleges márkák termékeivel

Bemutatkozik Babyzoo

Babyzoo natúr babaápolási termékek gyártója a Letícia Herba Kft. 30 éves kozmetikai iparban eltöltött tapasztalattal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú cég.

Termékeink parabén-, kőolajszármazék– és mesterséges színezőanyag mentesekállatokon nem tesztelt, illetve a popsikrém és testápoló kivételével vegán termékek.

Minden egyes terméket egyedi receptúra alapján, kifejezetten gyermekeknek fejlesztettünk ki, nagy súlyt fektetve az érzékeny bőrűek védelmére. Újszülött kortól ajánljuk használatukat, a baba- és gyermekkoron át akár felnőtt korban is. A termékek a vezető világmárkák babatermékeivel megegyező, legkorszerűbb ható- és alapanyagokat tartalmazzák.

Direkt megrendelésekkel is dolgozunk webshopunkon keresztül (www.Babyzoo.hu), de megtalálhatóak vagyunk pár nagy hálózat boltjaiban például a Rossmann vagy a népszerű Kifli.hu kínálatában, emellett országszerte az összes gyógyszertárban elérhető vagy rendelhető minden termékünk. 

Babaápolási csomagunk is rendkívül népszerű, hiszen minden terméket tartalmaz, ami a baba ápolásához szükséges, tökéletes babaváró ajándék. 

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben

Ne menj még!
Előbb iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő FeMini Boxról!